FxR Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Zde : http://pspslimhacks.com/csportable-0-8b2-counter-strike-on-your-psp/ Ale musíme se domluvit na stejné verzi - a dnes to vypadá mrtvé Ty vole já nemyslim tuhle sračku xD,já myslim "živý" CSPSP 1.8 (2D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ty vole já nemyslim tuhle sračku xD,já myslim "živý" CSPSP 1.8 (2D) A nebo totu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Dobrý nápad, zapařil bych si s váma taky, jdu tě hledat na facebooku:D Ty jsi ten borec s tou červenou kšiltovkou nebo je to někdo jiný?:)(na facebooku) Jinak jsem taky spíš pro to 2D CSko, to 3D bych si sice taky rád zahrál ale někde jsem četl že je to nehratelný...ale to už je strašně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 pojdte honem na 2D CSPSP,nick FreezeReaper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 pojdte honem na 2D CSPSP,nick FreezeReaper Přidal jsem si tě do přátel, jinak můj nick je "klatismrk" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Dobrý nápad, zapařil bych si s váma taky, jdu tě hledat na facebooku:DTy jsi ten borec s tou červenou kšiltovkou nebo je to někdo jiný?:)(na facebooku) Jinak jsem taky spíš pro to 2D CSko, to 3D bych si sice taky rád zahrál ale někde jsem četl že je to nehratelný...ale to už je strašně dlouho. Jo to jsem já ::cheesygrin: . No nic , já jdu na 3 dny pryč,takže s váma nezapařím :( ... Ale už kopčím si hry na 16 Gb psp at mám tam co dělat :!::psp: Edit : Ale nezapomen mi napsat že se jedná o tebe :) . At vím-si tě přidám do PSP Online Friends seznamu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ok,jen nabiju PSP a za 20 minut jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dartomis007 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 ¨cau sel bych si taky zahrat myslite cs source na psp nebo normal cs psp :???? nick : dartomis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Mluvili jsem o tom 2D CSku ale pro mě by nebyl problém zahrát cokoliv, klidně i to druhé CSko ale muselo by být bez bugů.:D(nebo aspoň aby tam nebyly tak velké bugy, aby při hraní hodně překážely) Jinak bysme třeba mohli zahrát FIFU, ale musel bych zjistit proč mi funguje online asi tak 1 zápas z 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Kdo by šel na flatout zítra v 20:15 napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Nejdete někdo zejtra na CSko?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Rad bych si taky nekdy zahral, ale ktery teda? a jde to hrat i single, popripade jnm pres wlan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.