T0d Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Zdarte, moje televize má jenom 3 cinche, 2 stereo a 1 obraz, ale na tom AV káblu je 5 cinhů,budou mi normálně fachat filmy a hry na telce?? dík za odpovědi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 nebudou.............kup si AV composite ten má 3...ale zase na něm nejdou hry na TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hm tak to je na prd.. takže on se neprodává kábl kterej má 3 cinche a pudou filmy a hry na TV?.. takže jedině koupit new telku aby to šlo? Mám v plánu koupit si slim ale bez možnosti koukat na filmy a pařit hry přez tv mě to odradilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 takže dyž bych si koupil AV kábl s 5 cinchema a ty ostatní dva bych nechal vypojený tak mi to stejne fachat nebude?? pls poradte, potrebuju to vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 25, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Musis mit v televizi RGB Scart , pomoci redukce by se tam ten koponentni dal zapojit . Kompozitni kabel se sklada z Zluteho (obraz) , cerveneho a bileho (zvuk) , ale jak rika tekken nepujdou na nem parit hry , nevim kde tu informaci vzal ale budiz :) Kompozitni kabel se sklada z Cerveneho (RED) ,Zeleneho (Gren) , modreho (blue) = RGB pres tyto tri signaly jde do tv obraz a diky tomu je obraz mnohem kvalitnejsi nez compozit , No a zbyvajici dva jsou na zvuk :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 takže jednoduše řečeno, hry na tv by se hrát nedali at dělám co dělám? to mě docela odradilo koupit si Slimáka, ale jinak dík za vysvetlení,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 těch kabelů by ale mělo být víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 25, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 J este S-VIDEO ale ten neni tak kvalitni jako komponent ale je kvalitnejsi nez kompozitni . Ale ne kazda TV S-video vstup ma , ja kupoval TV nedavno , takze ho tam mam . Ale stejne bych asi dal prednost Komponentu , kvalita je kvalita , po komponentu uz je kvalitnejsi jen HDMI ale to psp nepodporuje :) . Nebo si pockat na jine vyrobce 3th party . Ja bych dal tedy nejvetsi prednost tomu , kdyby byl RGB scart kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 ja chci hlavne vedet jestli je nákej kábl na paření her na TV.. hlkavne proto to chci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 a taky by měl být kabel do monitoru.To lcd a plazmy taky maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 no to je taky pravda, de neco takovýho sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 26, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Jednou sem to videl na aukru , tu redukci , ale uz tam neni , zkus ebay , u nas tezko sezenes takovou redukci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 prdim na to, tak hold nebudu hrát hry noo, budu koukat jen na filmy.. co se dá dělat.. aspon to budu mít na celou obrazovku:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 nebo aspon doufám že filmy sou na celou obrazovku:blink: no to je jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T0d
Zdarte, moje televize má jenom 3 cinche, 2 stereo a 1 obraz, ale na tom AV káblu je 5 cinhů,budou mi normálně fachat filmy a hry na telce?? dík za odpovědi..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts