rctomik6 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 zdravim jdou na 6.20 pro-b8 cxmb ? dekuji za odpoved [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 A takhle prdel by jsi vytřít nechtěl? To musíš zakládat kvůli takovéhle kravině nové téma? To jsi se nemohl zeptat ve tvém předchozím tématu? Nauč se sakra samostatnosti, copak si to nedokážeš najít sám to se tady musíš ptát na každou ptákovinu? Stačí na to deset vteřin a do Googlu zadat 6.20 PRO B8 CXMB a najede ti tuna odkazů. Nebo kdyby jsi se kouknul třeba sem http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120015 tak by jsi zjistil, že jdou. Sorry za ty výrazy, ale fakt už mě takovýhle lidi co si nic neuměj najít samy vytáčejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ok chapu tě moc jsem ten navod nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Co je na tom složitého? Prostě to stáhneš, rozbalíš, celou složku CXMB překopíruješ na kartu (tam kde je složka MP_ROOT, MUSIC,VIDEO, atd.) a na stejné místo vytvoříš složku seplugins, v ní vytvoříš textový soubor vsh.txt (bez toho .txt) a do něj dáš řádku ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 , Restartuješ PSP a to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 dik neviš ke se da stahnout tema xbox 360 na 6.20 PRO-B8 neco takoveho http://downloads.exophase.com/681/xbox-360-ix-ctf-for-550-gen/ nemuzu to najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Tady ho máš (je to přesně to téma co cheš- je překonvertované) http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=27&t=7384&hilit=360 Tímhle http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009070009 si můžeš překonvertovat jakékoliv téma, jen to stáhneš, rozbalíš spustíš a přepneš na záložku convert, pak vybereš téma které chceš překonvertovat a nastavíš firmware 6.20 a dáš convert. A tady máš témat, že to pomalu ani za den nestačíš prohlédnout http://wololo.net/talk/viewforum.php?f=27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 dik moc hned to vyskouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 po spušteni se my to sekne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-zere Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Taky mi to při prvním spuštění dělalo zapni PSP najeď do Recovery menu plugins vypni CXMB vyjeď z Recovery menu až v XMB daj SELECT a vyber Recovery menu plugins zapni CXMB a dej restart VSH :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 musíš dávat pozor, jakou verzi tématu si stáhneš musíš stahovat verze pro 6.20, zkus tam to téma xboxu ještě prohledat, ale určitě tam je, nebo tady sem uloadnul 2 verze tématu xboxu, který 100% fungujou http://www.multiupload.com/N3L9YM2RV7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Já sem nainstaloval údajně pro 6.20 ale po zapnutí mi to vyhodilo jen bílou obrazovku a datum a potom se to vyplo,¨takže jsem kartu dal do PC,vxmazal schéma a už to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Zdar borci, udělal jsem vše podle návodu, ale schéma se mi v PSP vůbec neukáže.Je to tím že nemám permanentní CFW, ale jen dočasný(Fast recovery). Verzi mám 6.20 PRO-B8. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ahoj, každopádně si aktualizuj na PRO B9 a optimální by bylo, kdyby jsi si dal i ten permanent patch, protože je to výhoda a není se absolutně čeho bát. Jinak kam jsi dal ten plugin cxmb (napiš mi přesně cestu) kam si dal ten soubor vsh a jak si ho pojmenoval, co jsi do něj napsal a kam dáváš témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 OK díky za odpověď ;-) zítra nahodím ten PRO B9. F:\cxmb F:\PSP\seplugins - soubor vsh.txt F:\PSP\THEME - témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 ok, to je v pořádku. Jen ten soubor vsh.txt se má jmenovat pouze vsh to .txt je pouze přípona, to se tam nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 JJ příponu jsem odstranil a furt nic. Jinak podle návodu mám v tom souboru vsh - ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 Řekl bych že to bude tím, že nemám permanent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 nn to určo ne, mělo by to fungovat, i na dočasným cfw. Restartoval jsi PSP? Stačí když dáš restart VSH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 OK, no sorry, ale co to je restart VSH a jak to udělám? :) Dík. EDIT: No udělal jsem to tak, že jsem ho vypnul > zapnul > spustil Fast Recovery > a nic, žádné schémata nejdou vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Tak co napadá tě nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rctomik6
zdravim jdou na 6.20 pro-b8 cxmb ? dekuji za odpoved [h=1][/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.