luna Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Chtěl bych topic občas editovat a udělat takový malý přehled Kinect her ... co jsem zkusil s rodinou s pár slovama komentáře Kinect Adventures moje hodnocení 8/10 - základní dvd ke kinectu ... docela to jde .. :-) 5 miniher Kinect Sports moje hodnocení 10/10- Totální masakr ... Lehká atletika + pár miniher fotbal - pingpong atd se známejma .. jsme soutěžili v oštěpu .. běhu atd .. totálně mě to dostalo .. masakr ... super hra Zumba Fitness moje hodnocení 3/10- zmatek proti předešlým titulům mě to moc nenadchlo ... moc jsem to nepochopil .. když dobře napodobím tak mi postava problikne zeleně? Edit: 16.08.2011 Mimochodem včera jsem zkusil Dancing Centralu moje hodnocení 6/10 určitě doporučuju kdo chce zkusit nějakou pohybovku je 100x lepší než ta Zumba Fitness a naučí vás tancovat Joy Ride moje hodnocení 6/10 takový závody aut spíš na vyblbnutí .. Fruit Ninja moje hodnocení ?/10 - vyzkouším - respektive děti :-) u mě na 100% zatím vede Kinect Sport best off :party: co máte vyzkoušené za hry na kinectu co za něco stojej? Něco pro děti ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 docela dobrej je Fruit Ninja, určitě bude bavit i děcka, už jsem o tom psal zde: http://console-forum.net/tema/127353-fruit-ninja-kinect-arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 docela dobrej je Fruit Ninja, určitě bude bavit i děcka, už jsem o tom psal zde: http://console-forum.net/tema/127353-fruit-ninja-kinect-arcade díky za tip .. tu jsem vůbec neznal ... zkusím .... Mimochodem včera jsem zkusil Dancing Centralu určitě doporučuju kdo chce zkusit nějakou pohybovku je 100x lepší než ta Zumba Fitness a naučí vás tancovat :wohow: a Joy Ride takový závody aut spíš na vyblbnutí .. u mě na 100% zatím vede Kinect Sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Kinect Star Wars - 9/10, i přes negativní recenze je to super hra. Navíc díky většímu množství aktivit hned neomrzí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.