Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP Slim_rady jak koupit

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Já taky uvažuju o koupi,ale nevim jak PSP chránit proti narazum Playgear pocket už moc neviužiju.Četl jsem že je výkonově trochu horší ale nevim co je natom pravdy.Dost by mě zajímala výdrž baterky.

jentakr12:Já měl černé a je natom všechno vidět hlavně otisky prstů.

jj na e-bayi jsem to videl, ale proc to sakra neni i u nas? Tohle fakt nechapu

No mam to ale i jednu vyhodu (malou ale ma), kdyz u nas neni k dostani bila verze PSP, tak to znamena, ze ji nebude mit moc lidi (jen ti co maji babicku v japonsku a nebo pouzivaji ebay) a tak kdyz se svym PSP pujdes po ulici nebudes vsedni...

No koho by nepotesilo mit neco, co muze mit jen tezko nekdo druhy?

• 0
Odesláno

Já si koupil Ice Silver a to z toho důvodu že když pojedu někam dál s mojí tři a půl letou dcerou tak jí tam pustím pohádku a budu mít pokoj celou cestu. Na té stříbrné není vidět žádný otisk od prstů, jenom když ji natočíte proti světlu. Jsem spíše praktický člověk a i moji PS3 jsem raději postavil na výšku aby se na ni nachytalo co nejméně prachu a čistím ji takovým prachovým smetáčkem abych ji co nejméně poškrábal. Na závěr musím říci , že černá sony sluší nejvíc , ať je to ps2 nebo ps3 a nebo PSP. Ale z výše jmenovaných důvodů jsem raději zvolil Ice Silver .

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu