Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP Slim_rady jak koupit

jentakr12

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A hned uvodem bych mel par otazecek...

Prave se chystam koupit PSP Slim a nevim, kterou variantu barvy zvalit, nekteri tvrdi, ze u vreze piano black jsou dosti videt cmouhy a fleky a proto je lepsi kopit ice silver, ale ja jsem zastancem, ze kdyz psp tak black ;)

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Prave se chystam koupit PSP Slim a nevim, kterou variantu barvy zvalit, nekteri tvrdi, ze u vreze piano black jsou dosti videt cmouhy a fleky a proto je lepsi kopit ice silver, ale ja jsem zastancem, ze kdyz psp tak black ;)

Co vy na to?

podle me je od kazdeho vec jakou barvu PSP si vybere

Odkaz ke komentáři

• 0
ono moc na výběr není takže :D....v česku je jen Piano Black nebo Ice Silver ;)..oboje Base Pack (psp+nabíječka+baterka)

No ale v dnesni dobe snad uz neni takovy problem si sehnat PSP ze zahranici a tam je nabidka ponekud sirsi..

treba takove PSP crisis core (edice FF VII) zni dost zajimave...

Nemate ho nekdo?

Odkaz ke komentáři

• 0

Co vy na to?

čekni muj podpis :D
Odkaz ke komentáři

• 0
ono moc na výběr není takže :D....v česku je jen Piano Black nebo Ice Silver ;)..oboje Base Pack (psp+nabíječka+baterka)
podle me je od kazdeho vec jakou barvu PSP si vybere

Jo jasne ja se ptam jen na vase duvody, proc jste zrovna zvolila danou barvu.

Napr. PSP Pink me ladi ke kabelce a tak:lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

Já taky uvažuju o koupi,ale nevim jak PSP chránit proti narazum Playgear pocket už moc neviužiju.Četl jsem že je výkonově trochu horší ale nevim co je natom pravdy.Dost by mě zajímala výdrž baterky.

jentakr12:Já měl černé a je natom všechno vidět hlavně otisky prstů.

Odkaz ke komentáři

• 0
OOOOOOU shit ja to chci!!!! proc bydlime v tehle zemi, kde je vse skoro posledni? Takze white uz vyslo?

edit: beztak je to white nej luxus, co?

pokud vím tak v Japonsku vyšli všechny mutace barev novýho slima najednou ;)...a všechny sou na ebay ;)

(snad :D )

Odkaz ke komentáři

• 0
Já taky uvažuju o koupi,ale nevim jak PSP chránit proti narazum Playgear pocket už moc neviužiju.Četl jsem že je výkonově trochu horší ale nevim co je natom pravdy.Dost by mě zajímala výdrž baterky.

jentakr12:Já měl černé a je natom všechno vidět hlavně otisky prstů.

jj na e-bayi jsem to videl, ale proc to sakra neni i u nas? Tohle fakt nechapu

No mam to ale i jednu vyhodu (malou ale ma), kdyz u nas neni k dostani bila verze PSP, tak to znamena, ze ji nebude mit moc lidi (jen ti co maji babicku v japonsku a nebo pouzivaji ebay) a tak kdyz se svym PSP pujdes po ulici nebudes vsedni...

No koho by nepotesilo mit neco, co muze mit jen tezko nekdo druhy?

Odkaz ke komentáři

• 0

Já si koupil Ice Silver a to z toho důvodu že když pojedu někam dál s mojí tři a půl letou dcerou tak jí tam pustím pohádku a budu mít pokoj celou cestu. Na té stříbrné není vidět žádný otisk od prstů, jenom když ji natočíte proti světlu. Jsem spíše praktický člověk a i moji PS3 jsem raději postavil na výšku aby se na ni nachytalo co nejméně prachu a čistím ji takovým prachovým smetáčkem abych ji co nejméně poškrábal. Na závěr musím říci , že černá sony sluší nejvíc , ať je to ps2 nebo ps3 a nebo PSP. Ale z výše jmenovaných důvodů jsem raději zvolil Ice Silver .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu