Queensbridge Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Zdravím,mám dotaz, jestli by se daly zkopírovat hry z ps1 do Ps3?abych se jich mohl zbavit?nebo to jde jen s flashema atd?díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Kopírovať to ide, ale bude ti to k ničomu. Na PS3 fungujú iba originálne hry pre ps one. Napaľované neberie. Pokiaľ to chceš použiť ako uložisko tak si tam vytvor nejakú zložku ktorú ľahko najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Queensbridge Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Když já originální ty hry právě mám,ale chtěl bych si to udělat tak,jako když si to stahneš z networku,tak tam máš ps one ikonky s těma hrama víš.Tak jestli by to nešlo nějak tam vložit přes ty origo nebo něco.Jsem v tomhle máslo.Nevím ani jak se tam dělaj složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Queensbridge
Zdravím,mám dotaz, jestli by se daly zkopírovat hry z ps1 do Ps3?abych se jich mohl zbavit?nebo to jde jen s flashema atd?díky předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.