Queensbridge Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Zdravím,mám dotaz, jestli by se daly zkopírovat hry z ps1 do Ps3?abych se jich mohl zbavit?nebo to jde jen s flashema atd?díky předem Citovat
0 Neeo Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Kopírovať to ide, ale bude ti to k ničomu. Na PS3 fungujú iba originálne hry pre ps one. Napaľované neberie. Pokiaľ to chceš použiť ako uložisko tak si tam vytvor nejakú zložku ktorú ľahko najdeš. Citovat
0 Queensbridge Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Když já originální ty hry právě mám,ale chtěl bych si to udělat tak,jako když si to stahneš z networku,tak tam máš ps one ikonky s těma hrama víš.Tak jestli by to nešlo nějak tam vložit přes ty origo nebo něco.Jsem v tomhle máslo.Nevím ani jak se tam dělaj složky Citovat
Otázka
Queensbridge
Zdravím,mám dotaz, jestli by se daly zkopírovat hry z ps1 do Ps3?abych se jich mohl zbavit?nebo to jde jen s flashema atd?díky předem
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.