Myki Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Cauky, nejsem schopna si flashnout sama PSP :-/ dostala jsem se k tomu, že mam verzi 6.39 LME-9.2 jenže nevím jak ISO/CSO hry spustit a tak hledám někoho z Brna a okolí kdo to umí :) mám PSP 3004 verze 6.39 (6.39 LME-9.2) date code 0B Děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ahoj nikoho nehledej, už to máš flashnutý, teď ti jenom stačí ty ISO/CSO hry překopírovat do složky ISO na rootu karty (to je složka co se otevře jako první při připojení PSP do PC, jsou tam ještě složky MP_ROOT, Video, MUSIC,atd.) pak odpojíš PSP od PC v PSP dáš game (obrázek gamepadu) a Memory Stick, a tam už ty hry jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Hlavně to nedávej do MP_ROOT (Většinu lidí to plete),a taky se nediv když vypneš PSP a hry ti nepůjdou,musíš totiž znovu nahodit CFW (ME) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ahoj nikoho nehledej, už to máš flashnutý, teď ti jenom stačí ty ISO/CSO hry překopírovat do složky ISO na rootu karty (to je složka co se otevře jako první při připojení PSP do PC, jsou tam ještě složky MP_ROOT, Video, MUSIC,atd.) pak odpojíš PSP od PC v PSP dáš game (obrázek gamepadu) a Memory Stick, a tam už ty hry jsou. Moc děkuji ;)) už mě tam jedou CSO hry :) ale nějak se nemužou rozjet ISO hry :/ .. poradíš mi ještě prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Hlavně to nedávej do MP_ROOT (Většinu lidí to plete),a taky se nediv když vypneš PSP a hry ti nepůjdou,musíš totiž znovu nahodit CFW (ME) Moc děkuji :)) už ty hry jedou, ale jen CSO i tak moc děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Co ti to píše u těch ISO her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Co ti to píše u těch ISO her? normalně ji vložim do Rootu (iso) a v PSP ji chci zpustit a vubec se ta hra nechce spustit a napise to vetu "tato operace nelze spustit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.