rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&direction=DESC&playerComp=%3E%3D&playerNum=2&splitscreen=on&splitandonline=on&genre=&esrb=%25&released=All to ako oní si robia srandu, že len toľko hire sa dajú hrať Split screen ?? ak niekto vie ako nastaviť ten filter tak, žeby som videl čo sa dá hrať Split screen offline tak by som ho poprosil keby mi to linkol ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 To jsou hry co maji co-op kampan... Jinak vetsina her jde hrat split screen ale proti sobe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 nj, bohuzel internet zabil splitscreen hry... vyvojarum trochu unika, ze by lidi chteli hrat hru ve dvou na jedny konzoli... nic nenadelas .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 takže, len tie sračky sa dajú hrať ???? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Všechny hry tam nejsou... Chybí tam třeba Bordelands, Gears of War a samozřejmě LEGO hry... Tohle fakt nejsou všechny.... dej si kompletní seznam a hledej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 1. poradte dajakú FPS okrem CoD,MoH,L4D,Portal to už mame prejdete od zadu od predu od bokov od všetkých uhlov 2. RE V sa dá hrať Split screen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Gears of War se dá hrát ve split-screen v mnoha modech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 RE V= resident evil 5? Jestli ano dá se to hrát... Sám jsem to hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tohax Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ten seznam je dost nekompletní, co třeba Tekken a spousta dalšíh podobných sportovních (a závodních) her...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Mám takový dojem, že sis nastavil špatně filtry. Zkus tohle: http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&page=0&playerComp=%3E%3D&playerNum=2&esrb=%&released=Y&splitscreen=on Čistě hry s splitscreenem. A má to tři stránky, ne jen jednu. Tekken tam je ale trochu divně, to je také pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 http://www.co-optimus.com/game/246/1/rainbow-six-vegas-2.html http://www.co-optimus.com/game/1069/1/lost-planet-2.html tak teraz fakt neviem :D dá sa alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Je to tam napsané česky - nebo tomu nerozumíš ? Obě hry ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 vieš ono pálil som vela už hier s nadšením, že sa to dá hrať split screen a nedalo sa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 vieš ono pálil som vela už hier s nadšením, že sa to dá hrať split screen a nedalo sa.. A ktore to boli? Mas vytvoreny druhy profil pre druhy ovladac ? P.S. Prichadza zaujimava moznost na TV 3D pre dvoch hracov pri hrani na splitscreene. DUAL VIEW sa hra na plnej obrazovke, je potrebne kupit pre tento ucel sadu dvoch polarizacnych okuliarov, ktore maju obidve sklicka rovnakej polarizacie (narozdiel od 3D okuliarov), ale rozdielnej polarizacie od dvoch samotnych okuliarov. Nevyhoda je, ze takto su obrazy natiahnute...to by museli byt moznosti v hre v splitscreene pre dvoch hracov aby boli tie dva obrazy stlacne z formatu 16:9. Jedine nenatiahnute horizontalne obrazy budu v Philips 21:9 http://download.p4c.philips.com/files/5/50pfl7956h_12/50pfl7956h_12_pss_slk.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ipanema Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Jestli tomu dobře rozumím, tak vlastně ani žádný závody aut nejsou pro dva hráče do jednoho obýváku. To je pěkně k smíchu..... ...anebo spíše k pláči. Kromě dětských "Cars 2" si dva, kteří sedí vedle sebe nezazávodí. A přitom je v tom takový potencionál, když tedy odmyslím všechny ty možnosti při spojení internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 si zapoměl na Forzu? ta jde ve dvou v obýváku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Forza?Ja to tam marne hledal a nemohl sem to najit.....mohl bys me pls poucit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ipanema Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Aha, tak asi zapomněl.... Nebo se spíš na ni nedíval, když nebyla ve vámi uvedeném seznamu..... Díky za tip, jestli to máš vyzkoušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 split/second velocity jde hrát v coopu na jedné televizi (závodní) http://www.youtube.com/watch?v=l3PYZPDapV4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ipanema Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 No vida....... A hned je co hrát ve dvou doma! Vidím, že avizovaný seznam není moc OK..... Ja měl doma hru "Pirates of the Carribean: At World's End" a se dvěma připojenými ovladači jsem nenašel nic, jak bych to rozjel pro dva hráče zároveň.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 jasný forzu 3 mám odzkoušenou ve split-screenu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 No vida....... A hned je co hrát ve dvou doma!Vidím, že avizovaný seznam není moc OK..... Ja měl doma hru "Pirates of the Carribean: At World's End" a se dvěma připojenými ovladači jsem nenašel nic, jak bych to rozjel pro dva hráče zároveň.... "Nerozjel" si co-op v kampani, alebo v modoch? Pretoze iba v mode mozete hrat dvaja. Co sa tyka tvojej poznamky, ze ci na inych hrach ako napr.auta, nie je splitscreen, tak si musis uvedomit, ze ten zoznam hier je Co-op, cize laicky "spolocne" proti niekomu/niecomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 blur jde hrat dokonce ve ctyrech na jedne konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ipanema Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 "Nerozjel" si co-op v kampani, alebo v modoch? Pretoze iba v mode mozete hrat dvaja. Hmmm, tak není to před měsícem, už si na 100% nevzpomenu, jak to bylo, ale vím, že jsem dával v menu cokoliv a nikde jsem se s druhým ovladačem v menu "nenašel". Jak je ale podle tvých slov vidět, asi jsem špatně hledal. Po nějaké chvíli pokusů/omylů jsem to vzdal a hrál se klasický příběh pro jednoho hráče.... Každopádně poklona ostatním! Je vidět, že máte přehled s těmi co-op hrami! Já jsem hledal něco se závoděním pro dva na jedné konzoli a také jsem hledal marně. Teď už se těším na svoje nové zážitky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Ještě Dirt 3 (možná taky Dirt 2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oggi Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 sonic allstar racing se da taky hrat ve čtyřech na jednom xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rytmy
http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&direction=DESC&playerComp=%3E%3D&playerNum=2&splitscreen=on&splitandonline=on&genre=&esrb=%25&released=All
to ako oní si robia srandu, že len toľko hire sa dajú hrať Split screen ??
ak niekto vie ako nastaviť ten filter tak, žeby som videl čo sa dá hrať Split screen offline tak by som ho poprosil keby mi to linkol ^^
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.