Anubis1 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Tak uz je to na netu ke stazeni cca. 1,3GB. Jsem na to docela zvedav. Videa jsou docela slusny. Za hodinku to testnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Tak už jsem to testoval a musim rict ze to nevypada spatne a i celkem se to dobre hraje tak jsem zvedavej co se z toho vyvrbi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 jak je to s aimem? přibližuje se levou spouští a pohled je přes mířidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Tak je to docela sranda.Třeba jak z vojáků vypadávaj xpéčka na zem... :-) Ale jinak mi to připomíná hodně Brink a Bulletstorm. to ctverec23 : No když držíš levou spoušť tak sice míříš ale nemůžeš se při tom hýbet jen ruzně naklánět.....myslím že tak to bylo udělané i u Fallout 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Tak jsem to zkusil a není to špatné. Prostě taková bezduchá střílečka určená k vyblbnutí. Vypadá to jako něco mezi Bordelands a Bulletstorm. Ale náplň je jen o střílení. No je to jen demo tak se uvidí, ale myslím, že náplň bude všude podobná. Znič velitele, nebo něco znič. Každopádně destrukční model tady není vůbec špatný i fyzika ujde. Akorát ovládáni se mi zdá, že až moc plave. Dá se na to zvyknout, ale zezačátku jsem byl ztracený. Demo hodnotím 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 hrozná blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Musím řict že jsem o tom do teď neslyšel ale jsem dost přijemě překvápen :) Je to taková střilečka na oddechnutí po škole nebo po praci :) 7,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 já jsem hrál "Black" od tvůrců téhle hry a black byl svého času PS2 a X1 král a lepší FPS hra snad ani na ty konzole nebyla. a tak jsem hóódně zvědavý, ale co tak zatím vidím, tak koukám, že to spíše dokázali pěkně ze*rat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Dobrá hra ?? Bodycount ?? To je hodně moc velká blbost hrůza . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Spíš je to o tom, že dnešní hráči mají jiné požadavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 nejvíc mi vadí asi míření, které není přímo přes mířidla jako v jiných FPS, grafika není úplně nejhezčí, ale volnost pohybu je slušná, protivníci se dokážou solidně krýt, mohla by to být solidní zábava...mluvím o verzi pro PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 ten destrukční model je strašný ... grafika nic moc,hratelnost nulová no prostě hrůza nemůžu uvěřit tomu že ti nade mnou mluví o stejné hře kterou sem hrál já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.