nejvetsiborec Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Dnes jsem ucinil velice zajimavy objev, a to, ze Games on Demand hry na Ceskem Live jsou o hodne levnejsi nez na UK uctu. Treba priklad: Dead Space stojí na UK Live 1840 MSP, zatímco na českém stojí pouze 1040 MSP, což je rozdíl 800 MSP. To znamena 200,- zhruba. Takže alespon jednu nejakou vyhodu ten cesky Live ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 to je celkem zajímavá cena :-) ale třeba mafie 2 na CZ live je a nemá ani CZ dabing :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marshall76 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 A pokud jsi si koupil nejakou arkadovku na UK uctu, tak po migraci se modli aby ti ta hra fungovala v poradku. Ja jsem si koupil Risk Factions (pres UK ucet) pak jsem migroval, a po nejaky dobe mi ta hra po spusteni sekala a tak ze ji stahnu znovu, ale uz jsem ji nemoh stahnout v plne verzi! to je dalsi velke "+" migrace, takze bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 hm, ja at delam co delam vidim v games on demand na ceskem i anglickem uctu ceny pouze v kc resp. v librach, jak presne si to prepnu na pointy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 jj přesně, vidím to jen v librách a celkem rád bych platil s MSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Myslim, ze se to prepina pomoci (X). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 custe, chci se zeptat, ja sice xko nemam ale ptam se: kdyz si kupim ten dead space za tech 1040MSP tak to budu mit tak za 320 KC ? (http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007L1NA000PQK to sou ty pointy ?) [naka blbost ne ? :D o live nwm skoro nic... tak se pls nezlobte jestli pisu nesmysl...] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 jo, je to tak. Prostě jsou hry v zahraničí levný a promítá se to i na xbox live. Například tady máš Dead Space 2 za zhruba 500Kč a ani poštovný neplatíš: http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/dead-space-2/10177583.html Dead Space 1 jsem tam na xbox nenašel, ale je jasný, že by byl za pakatel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.