Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Downgrade z 3.70? Real od fake?

ecik

Otázka

Zdravím všechny uživatele console fóra,

minulý týden jsem si zakoupil úplně nové PS3 320GB Slim. Na rovinu říkám, že jsem si ho kupoval hlavně kvůli možnosti hrát stažené hry, protože na originální placky mi bohužel z mého platu peníze často nezbydou :cry:. O to víc jsem byl zklamaný, když mi domů dorazila konzole a v ní firmware 3.56. Řekl jsem si, že kvůli FW ho vracet nebudu a počkám jak se bude PS scéna ubírat dále, jestli třeba nebude dříve nebo později CFW i na tyto vyšší verze FW.Začal jsem tedy sledovat dění ohledně PS3 a narazil na web PS3Hax, který jak jsem se dozvěděl je celkem důvěryhodný. Včera se na tomto webu oběvila možnost Downgradu z FW 3.70. Postup je sice poměrně složitý, ale určitě by se dal zvládnout a tak mě zajímá co si o tom myslíte Vy, zkušenější uživatelé PS3. Je to fake, nebo by z toho mohlo něco být?

http://www.ps3hax.net/category/ps3-hacks/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

^ Jak říkám PS mám pouze chvíli a z toho co jsem četl zde na fóru, jsem usoudil, že flash jde pouze do FW 3.55. Pokud jsem špatně koukal a opravdu jde 3.56 flashnout, hoďte mi sem prosím Vás někdo link na návod jak na flash 3.56 FW. Může být i klidně v EN, to už mi nevadí. Každopádně bych chtěl něco ověřeného a ne pouze link na návod, který bude na flash 3.55 a k tomu mi napsat, že by to mělo jít i na 3.56 :cheesygrin: . Nerad bych si odrovnal konzoli hned po prvním týdnu ...

Odkaz ke komentáři

• 0

^ Půjde to pomocí downgraderu na který jsem se ptal v prvním příspěvku. Už jsou s tím zase o něco dále (dokonce už sepsali návod i pro nooby :-D ), tak snad se brzy také dočkáme

http://www.ps3hax.net/2011/08/noob-tutorial-how-to-downgradeflash-your-ps3-from-firmware-3-70-to-3-55-via-progskeetteensy-and-install-3-55-kmeaw-cfw/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu