Tuneri Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2011 Tak si taky trochu rýpnu :D PSP bez WI-FI, to se SONY dočista pomátla? To mi přijde jako totální blbost, která tohle PSP pošle hodně rychle do pr*ele! Mono zvuk, by mi ani tolika nevadil to se dá nějak přežít. Hodně se mi líbí design, matný lak dělá své, podle mne vypadá elegantněji než 300x a není hned opatlané. Další mně záhadná věc, proč je těžší, když vychází ze 3000? Bude mít baterie větší kapacitu a tím vyšší hmotnost? Kdyby to bylo baterií, tak bych to i omluvil, PSP by to pomohlo, ta krátká doba výdrže mne fakt rozčiluje :D. Osobně nechápu proč bych si ho měl kupovat, snad jediný plus je ten krásný matný lak. A jestli se dostane na pulty společně s Vitou, tak má jistou záhubu a zapomnění v propadlišti času. Toď můj názor. Citovat
T-zere Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nJBv10N8oE0 FW 6.50 ? :D Citovat
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2011 kdyby šel na tomto psp DG na 6.20 tak by šlo normalně dat 6.20 pro-bx ne? Citovat
NuM3Ro Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2011 Nepůjde, jelikož 6.20 nebude mít drivery pro základku v E-1000. Nejnižší FW tam půjde ten se kterým se to bude prodávat, tj asi ten 6.50 nebo o jakým se to spekuluje... Citovat
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2011 Aha. No nic mě to jen tak napadlo :-) ale podle mě do 1 tydne už na to bude první cfw xD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.