Tuneri Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Tak si taky trochu rýpnu :D PSP bez WI-FI, to se SONY dočista pomátla? To mi přijde jako totální blbost, která tohle PSP pošle hodně rychle do pr*ele! Mono zvuk, by mi ani tolika nevadil to se dá nějak přežít. Hodně se mi líbí design, matný lak dělá své, podle mne vypadá elegantněji než 300x a není hned opatlané. Další mně záhadná věc, proč je těžší, když vychází ze 3000? Bude mít baterie větší kapacitu a tím vyšší hmotnost? Kdyby to bylo baterií, tak bych to i omluvil, PSP by to pomohlo, ta krátká doba výdrže mne fakt rozčiluje :D. Osobně nechápu proč bych si ho měl kupovat, snad jediný plus je ten krásný matný lak. A jestli se dostane na pulty společně s Vitou, tak má jistou záhubu a zapomnění v propadlišti času. Toď můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nJBv10N8oE0 FW 6.50 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hruza to PSP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 kdyby šel na tomto psp DG na 6.20 tak by šlo normalně dat 6.20 pro-bx ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Nepůjde, jelikož 6.20 nebude mít drivery pro základku v E-1000. Nejnižší FW tam půjde ten se kterým se to bude prodávat, tj asi ten 6.50 nebo o jakým se to spekuluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Aha. No nic mě to jen tak napadlo :-) ale podle mě do 1 tydne už na to bude první cfw xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.