Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mi spustit windows

JOHN1468623801

Otázka

čau,

mám problém s notebookem( HP Probook 4530s). Koupil sem si novej notebook kde byl OS Linux. Tak sem vlozil dvd s WIN7 a u rozdělování na oddíly sem všechno smazal a dal to na jeden oddíl. Tak do toho sem to zacal instalovat a jak skoncila instalace, tak se to resetlo a od te doby se mi to neustále resetne aniz bys se spustil windows.

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdar mám ten samý problém (HP Probook 4730s) instaloval jsem W7 Ultimate x64 a také mi po instalaci nejde naběhnout do windowsu.Jinak souhlasím s JOHNYM.U výběru HDD je u některých výběr jak odinstalovat tak i z formátovat ale u jiných např. jen odinstalovat.Fakt si s tím nevím rady

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdar mám ten samý problém (HP Probook 4730s) instaloval jsem W7 Ultimate x64 a také mi po instalaci nejde naběhnout do windowsu.Jinak souhlasím s JOHNYM.U výběru HDD je u některých výběr jak odinstalovat tak i z formátovat ale u jiných např. jen odinstalovat.Fakt si s tím nevím rady
Máš nastavený v biosu jako primární boot z hdd? Třeba proto ti to nenačte. Jinak můžeš zkusit nainstaloval x86 (když ti itak nejede tak není co ztratit).
Odkaz ke komentáři

• 0
No co se týče reinstalace to jsem skoušel 3x i jako pouze opravit a nic.Skusím tedy nainstalovat verzi x 86 (Není ta náročnější než x 64?) Jinak jak mám postupovat v biosu s nastavením toho aby mi win bootoval z hdd?Díky moc

No, x64 je 64 bitová, x86 je 32 bitová, méně náročná a podporuje pouze 3 GB rám, více se nevyužije. Mám 3 GB a velký rozdíl jsem ve hrách nepocítil (Crysis 2, Bad Company 2). Takže x86 rozhodně můžeš zkusit. K tomu biosu, každé pc má trochu odlišný bios, při startu zkus zmáčknout tlačítko DEL (ve většině případech se tímto dostaneš do biosu), poté si ho projdi a zkus najít sekci boot a nastavit tam hdd, ale nejspíše už to bude nastavené.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak už jsem skoušel i x86 verzi a výsledek je stále stejný.Zkoušel jsem obě verze alespon W7 Professional to jsem se dostál nejdál k přihlašovacímu oknu do windowsů ale než jsem to stihl odkliknout tak se pc zase resetoval.Co se týče bootu z hdd tak mám v biosu 2 volby. 1 Přímo nějak boot hdd a pak oddíl options boot a tam jsou zaškrtlá pole boot from cd/dvd,flash atd ale z hdd ne.To tam je také ale všude kde je HDD jsem odklikl a stejně nic.

Odkaz ke komentáři

• 0

Cofik:zadarmo nevím jestli mi poradí.V alze kde jsem ntb kupoval maj službu instalace os ale to je za 600.Což by se dalo ještě překousnout jenže k tomu chtějí originální os což nemám :D

Jinak už se mi zas povedlo dostat až ke spouštěcímu oknu ale zas se restartoval!Už nevím co s tím.Pořád se jen restartuje a mezitím mi bliká nabídka že libovolnou klávesou spustím systém z cd nebo dvd ale to mi píše i mezi restartama při instalaci.

Odkaz ke komentáři

• 0
A formatoval si HDD na spravnej format? Tusim ze win pouzivaj jinej format nez linux

To tusis spravne. Hlavne Windowsy logicky ani na "ten format, co pouziva linux" nainstalovat nejdou :D

Doporučuju s tímhle zajít na servis, poradit se :)..

Linuxy jsou svin* no..

Paneboze... Typicka lama. Svine jsi tu akorat ty.

A k tematu - za tohle nemuzou linuxy ani nic jinyho. Problem je v tve instalacce Windows. Stahni si jinou. Jestlize se ti to dostane az k prihlasovacimu oknu, tak to znamena, ze oddily i formaty disku jsou v poradku, ale ze je neco spatne s tema nainstalovanejma Widlema. Mimochodem - instaloval jsi nekdy sedmicky? Vis, ze pri instalaci se sami nekolikrat restartuji a musis je nechat restartovat, aby se instalace dokoncila? (A jak ti to pri startu pise, at zmacknes klavesu, tak tu logicky mackas jen poprve, pri te instalaci - pak uz to nechas restartovat a nesahas na to).

Dalsi moznost je, ze potrebujes nejake dodatecne drivery.

Ve zkratce? Linux za to pochopitelne nemuze. To si muze myslet jen trotl. Davat to na instalaci alze je demence - prave na takovych oni vydelavaj... A chyba je pouze ve Windowsech, co mas - sezen si jiny (treba uz se service packem nebo naopak zkus bez nej) a predevsim overeny a zkus to nainstalovat treba s kamosem, ktery uz je instaloval - protoze bych se vubec nedivil, kdyby jsi delal nejakou zasadni chybu. Jeste se taky muzes podivat do BIOSu, jestli tam neni neco spatne.

Odkaz ke komentáři

• 0

Chci se zeptat a ten boot by měl být nejdříve nastavený jako z dvd aby mi vůbec začala instalace ale jak a proč to mám poté udělat na HDD?

A taky nechápu proč se mi například vůbec nenačetlo Dvd s Vistami které jsem vypálil jak jako iso tak i normálně

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu