Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ola...tak jsem začal hrát a musím říct že je to zatím pecka :) snažím se to brát potichu a hromadit náboje na horší časy :)

ale mám dotaz jak funguje to hackování?...jednoduše?:)

co se dá dělat kromě hlavních úkolů?je tam otevřené město?

jak dlouho vám trvalo hru dohrát?

Odesláno

Na začátku je to víceméně nuda, hlavně se nenech odradit. Ale další hraní se pořád jen a jen zlepšuje a je to prostě pecka. Na začátku ani těch nábojů není moc , poté se vše změní a budeš je muset ještě vyhazovat :D Taky jsme měl problémy s tím hackováním (porozumět tomu) , základ je dojet s tím k té další kouli. Za chvíli to pochopíš. Město je víceméně otevřené , pokud si ho chceš hodně užít , tak doporučuju dělat vedlejší questy a sledovat rozhovory lidí a tak. U hraní jsem čas nevnímal , takže z místa nevím :D

Odesláno
ola...tak jsem začal hrát a musím říct že je to zatím pecka :) snažím se to brát potichu a hromadit náboje na horší časy :)

ale mám dotaz jak funguje to hackování?...jednoduše?:)

co se dá dělat kromě hlavních úkolů?je tam otevřené město?

jak dlouho vám trvalo hru dohrát?

Hackovani vypada slozite, ale nic tezkeho to neni, zaklad je dostat se k zelne kouli (pripadne cervenemu panelu) a delas to pres uzly, kterym cim vetsi ma ciislo, tim vetsi je sance, ze te system odhali a spusti se alarm a taky cim vyssi cislo to je, tim se ten uzl dele ziskava.....

Takovety "3D kostky" jsou bonusy jako treba kredity, ale i viry a zkusenosti a pak tam jsou specialni uzly, jako clearence a spam, ktery ti ulehcuji postup (snizuji cisla uzlu, nebo je i zvysuji, aby tak zamezovali ceste alramu, tedy prodluzovali cas)....Jinak mas 4 moznosti, uzel muzes zajmout, branit, pomoci topu nachvíli zastavit cas alarmu nebo pomoci nuku muzes bezpecne uzel hacknout byz vyvolani alarmu a cekani...Je to hodne komplexni, ale zabavna minihra, kde hraje trochu stesti nahoda, ale da se to i dost dobre kontrolovat, obvzlast kdyz augmentujes hackovani, doporucuju predevsim, snizovani sanci na detekci to mi pomohlo obvzlast na vyssich levelech opravdu dost protoze to snizuje sanci mam pocit az o 45%....ale jsou tam i dalsi, jak treba pridani hodnoty uzly po hackovani a podobne....

Odesláno
Jo tak už mi to celkem jde :) :d...a co tohle

''co se dá dělat kromě hlavních úkolů?je tam otevřené město?

jak dlouho vám trvalo hru dohrát?''

?:) děkuju

No kromě hlavních muzes delat i veldejsi :) Mesto tam je otevrene, ale v ramci moznosti.

Ja tu hru hral ppeclive a stealthove a zabralo mi to dost (teda jsem tesne pred koncem), rekl bych ze klidne takovych dvacet hodiny, ale je to relativni udaj :)

• 2 weeks later...
Odesláno

Tak jsem to konecne dohral....po pocatecnim nadseni kdy jsem to dal skoro na jeden zatah jsem skoncil tesne pred final bossem z panchey a chvili mi trvalo nez jsem se ktomu opet dohrabal, protoze zrovna v Panchee to pro me trochu ztratilo kouzlo, protoze tam nebylo moc moznosti na projeti, krom toho se tam trosku vytratila ta super atmoska.....ale preci jen jsem to dohral a konec byl paradni a zatim pro me asi nejlepsi hra roku, ikdyz nevim nevim, je to dost tesne, ale stejne pochybuju, ze si u me tohle misto po letosnim silnem podzimu udrzi, kazdopadne skvela hra a tesim se na pokracovani :)

• 3 weeks later...
Odesláno
k čemu se ta hra dá přirovnat??? Uvažuju o ní , ale pořád se nemůžu rozhodnout...

mě nejvíc připomíná právě původní Deus Ex (dvojka byla celkem sračka) :) ale jinak je to regulérní (a dobře vyvážený) mix mezi stealth akcí a střílečkou. Hlavně ta hra není tupá, bere si to nejlepší z her jako System Shock a Splinter Cell :)

• 3 months later...
Odesláno

mám problém, jsem v 15 levelu, je to na základně v zimě(možná je to závěrená část...) a mám se dostat na vrchol věže a přerušit vysílání signálu. Na začátku jsem se dostal přes suterén kde jsme vypl elektřinu a teď jdu po schodišti (patro 5) a pokaždé mi hra zamrzne na stejným místě. Zkoušel jsem restartovat, znovu instalovat na disk ale nic nepomohlo, neví někdo co s tím...podotíkám že mám originální hru.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu