Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Deus Ex: Human Revolution

pazdy1468625863

Recommended Posts

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ola...tak jsem začal hrát a musím říct že je to zatím pecka :) snažím se to brát potichu a hromadit náboje na horší časy :)

ale mám dotaz jak funguje to hackování?...jednoduše?:)

co se dá dělat kromě hlavních úkolů?je tam otevřené město?

jak dlouho vám trvalo hru dohrát?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na začátku je to víceméně nuda, hlavně se nenech odradit. Ale další hraní se pořád jen a jen zlepšuje a je to prostě pecka. Na začátku ani těch nábojů není moc , poté se vše změní a budeš je muset ještě vyhazovat :D Taky jsme měl problémy s tím hackováním (porozumět tomu) , základ je dojet s tím k té další kouli. Za chvíli to pochopíš. Město je víceméně otevřené , pokud si ho chceš hodně užít , tak doporučuju dělat vedlejší questy a sledovat rozhovory lidí a tak. U hraní jsem čas nevnímal , takže z místa nevím :D

Odkaz ke komentáři

ola...tak jsem začal hrát a musím říct že je to zatím pecka :) snažím se to brát potichu a hromadit náboje na horší časy :)

ale mám dotaz jak funguje to hackování?...jednoduše?:)

co se dá dělat kromě hlavních úkolů?je tam otevřené město?

jak dlouho vám trvalo hru dohrát?

Hackovani vypada slozite, ale nic tezkeho to neni, zaklad je dostat se k zelne kouli (pripadne cervenemu panelu) a delas to pres uzly, kterym cim vetsi ma ciislo, tim vetsi je sance, ze te system odhali a spusti se alarm a taky cim vyssi cislo to je, tim se ten uzl dele ziskava.....

Takovety "3D kostky" jsou bonusy jako treba kredity, ale i viry a zkusenosti a pak tam jsou specialni uzly, jako clearence a spam, ktery ti ulehcuji postup (snizuji cisla uzlu, nebo je i zvysuji, aby tak zamezovali ceste alramu, tedy prodluzovali cas)....Jinak mas 4 moznosti, uzel muzes zajmout, branit, pomoci topu nachvíli zastavit cas alarmu nebo pomoci nuku muzes bezpecne uzel hacknout byz vyvolani alarmu a cekani...Je to hodne komplexni, ale zabavna minihra, kde hraje trochu stesti nahoda, ale da se to i dost dobre kontrolovat, obvzlast kdyz augmentujes hackovani, doporucuju predevsim, snizovani sanci na detekci to mi pomohlo obvzlast na vyssich levelech opravdu dost protoze to snizuje sanci mam pocit az o 45%....ale jsou tam i dalsi, jak treba pridani hodnoty uzly po hackovani a podobne....

Odkaz ke komentáři

Jo tak už mi to celkem jde :) :d...a co tohle

''co se dá dělat kromě hlavních úkolů?je tam otevřené město?

jak dlouho vám trvalo hru dohrát?''

?:) děkuju

No kromě hlavních muzes delat i veldejsi :) Mesto tam je otevrene, ale v ramci moznosti.

Ja tu hru hral ppeclive a stealthove a zabralo mi to dost (teda jsem tesne pred koncem), rekl bych ze klidne takovych dvacet hodiny, ale je to relativni udaj :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem s Deus Ex skončil...po cca 10hoinách celkem...mi zmizel HUD...koukal jsem a tento problém má dost lidí...zkoušel jsem load-y,restarty,dodělání mise...nic a fakt nemám náladu to hrát znovu...škoda.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak jsem to konecne dohral....po pocatecnim nadseni kdy jsem to dal skoro na jeden zatah jsem skoncil tesne pred final bossem z panchey a chvili mi trvalo nez jsem se ktomu opet dohrabal, protoze zrovna v Panchee to pro me trochu ztratilo kouzlo, protoze tam nebylo moc moznosti na projeti, krom toho se tam trosku vytratila ta super atmoska.....ale preci jen jsem to dohral a konec byl paradni a zatim pro me asi nejlepsi hra roku, ikdyz nevim nevim, je to dost tesne, ale stejne pochybuju, ze si u me tohle misto po letosnim silnem podzimu udrzi, kazdopadne skvela hra a tesim se na pokracovani :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Dají se dělat side questy i později? Na začátku jsem vůbec nenarazil na Cloak and dangers. Nevim, jestli bug nebo jsem to neaktivoval... Jinak jsem na každej side quest v poho narazil, ale tenhle prostě ne. A teď jsem zpátky v Detroitu tak bych ho chtěl dodělat...

Odkaz ke komentáři

k čemu se ta hra dá přirovnat??? Uvažuju o ní , ale pořád se nemůžu rozhodnout...

Ta hra se neda k nicemu prirovnat, alespon ne k nicemu co sem hral. Pokud nehrajes jen bezhlave strilecky a rad pri hrani premyslis tak do toho urcite jdi.

Odkaz ke komentáři

k čemu se ta hra dá přirovnat??? Uvažuju o ní , ale pořád se nemůžu rozhodnout...

mě nejvíc připomíná právě původní Deus Ex (dvojka byla celkem sračka) :) ale jinak je to regulérní (a dobře vyvážený) mix mezi stealth akcí a střílečkou. Hlavně ta hra není tupá, bere si to nejlepší z her jako System Shock a Splinter Cell :)

Odkaz ke komentáři

Tak už o koupi přemýšlím delší dobu, ale počkal jsem si až ceny trochu spadnou a dneska to konečně objednal - tady jsem nelezl docela slušnou cenu: http://gamehut.cz/xbox-360/81-deus-ex-3-human-revolution.html
blázne, v anglii to mají za 500kč plus pošat co vychází na nějákých 30kč.
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

mám problém, jsem v 15 levelu, je to na základně v zimě(možná je to závěrená část...) a mám se dostat na vrchol věže a přerušit vysílání signálu. Na začátku jsem se dostal přes suterén kde jsme vypl elektřinu a teď jdu po schodišti (patro 5) a pokaždé mi hra zamrzne na stejným místě. Zkoušel jsem restartovat, znovu instalovat na disk ale nic nepomohlo, neví někdo co s tím...podotíkám že mám originální hru.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu