Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Deus Ex: Human Revolution

pazdy1468625863

Recommended Posts

Do kterych augmentaci byste doporucovali investovat? Hraju hlavne stealth, takze pekne plizeni a obchazeni, obcas nekoho odpravim pistoli s tlumicem pokud to nejde jinak. Jsem na zacatku hry, zase ne uplne na zacatku, udelal jsem jednu dve hlavni mise, ted delam treti vedlejsi, pro tu policajtku v utajeni. Hacking jsem si uz vylepsil - 4. level, stealth hacking. Ktere byste jeste doporucili? Vzdycky jak si mam neco vylepsit tak deset minut vaham :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mel jsem podobnej problem, vubec jsem nevedel co bych chtel driv....ze zacatku jsem to resil (vlastne i porad resim) tak ze si praxisi schovavam a vetsinou je pouziju na augmentaci, kterou zrovna potrebuju, napriklad v detroitu jsem musel investovat do skoku ci do sily abych se dostal na urcita mista....osobne jsem ted v montrealu, hraju hodne stealthove, vse se snazim projit bez povsimnuti a vetsinou i bez zabiti, ale i tu je nutne chytnout...hodne jsem investoval do neviditelnoti, kterou jsem moc nepouzival, az v pozdejsich fazich kdy nebylo nazbyt nez se fakt z mista proplizit, protoze to byl zahul, kvuli tomu jsem investoval i do nejakeho toho clanku baterie navic a mylim ze i do prvniho stupne nabijeni....jinak hodne investuju do hackingu, taky jsem na 4. levlu, odemceno mam uz hackovani robotu a strilen, coz je obrovska zabava se proplizit do ridiciho strediska a postvat strilny nebo roboty proti nepretelum, zrovna ted mi to hodne pomohlo pri jedne casti hry, kdy jsem musel cekat na prijizdejici vytah a ritilo se na me par vojaku a vetsinu prace za me udelala strilna......jinak po case jsem musel investovat i do zmirneni padu zvysky, protoze jsem se sem tam neprijemne zabil a navic se mi to uz i vyplatilo, jelikoz jsem nasel opravdu fajne alternativni cesty.....naopak zbytecny mi zatim prijde videni skrz steny nebo treba markovani nepratel, stealth jde i bez toho kdyz ses opatrny, obcas se hodi i neslysne kroky, ale zas tak moc to nevyuzivam.....takze ve vysledku jsem nejvic dal do hackovani (taky jsem dal par augmentaci na snizeni detekce, to fakt pomaha) a do stealthu jen tak stridme, kdyz to umis, jde to hrat i bez steathovych augmentaci......jo a urcite se hodi dvojty takedown, toho jsem uz vyuzil pri stealth postupu mnohokrat.....

Odkaz ke komentáři

Do kterych augmentaci byste doporucovali investovat? Hraju hlavne stealth, takze pekne plizeni a obchazeni, obcas nekoho odpravim pistoli s tlumicem pokud to nejde jinak. Jsem na zacatku hry, zase ne uplne na zacatku, udelal jsem jednu dve hlavni mise, ted delam treti vedlejsi, pro tu policajtku v utajeni. Hacking jsem si uz vylepsil - 4. level, stealth hacking. Ktere byste jeste doporucili? Vzdycky jak si mam neco vylepsit tak deset minut vaham :D

Zalezi opravdu na stylu hrani ale ja sem : jednu z prvním sem vylepšil Social Enhancer za ukecavani lidi sou dost Gcka a za Silver Tongue je 1000 expu coz neni k zahozeni .......

Hacking - Capture + Hacking Stealth Add-On bez hacku ani ranu :)

Move/Throw Heavy Objects pri stealth hrani povinost

Punch Through Wall me se to hodilo ale to je otazka vkusu :) (lamani vazu skrz zdi je taky efektivni)

Smart Vision pro me nutnost

Reflex Booster vyuzival sem to hojne jak sem moh double takedown je efektivní

Cloaking System podle vkusu ale zere hrozne energie takze ideal vymaxovat a pridat bodiky do augmentaci baterii

Dermal Armour Damage Reduction 1 - 3 kevlar vyuziti proti bosikum jinak pro stealth +- nepotreba stejne jako Typhoon Explosive System

Stealth Enhancer + Cones of Vision pro stealth vyhoda je videt jak moc dupete a s cone of vision vidite vysec kam kdo kouka .............

Carrying Capacity 1 -3 zvětšení inventáře taky neni na škodu zaleží co sebou všechno tahate :)

Odkaz ke komentáři

Diky obema, nektere se mi tam treba zdaji uplne k nicemu, jako treba cas do ukonceni alarmu a dalsi blbosti, a tan double takedown uz se mi taky hodil a zrovna jsem nemel ty praxisi takze ten si vylepsim jako dalsi. Jo a nevis jestli se nekde daji uschovat predmety kdyz mam inventar plny nebo se chci neceho co zrovna nepotrebuju zbavit? Nebo jedina moznost je to vyhodit

Odkaz ke komentáři

Teoreticky vyhazet to v byte ovsem nevim co se stane s predmetama kdyz se vyda Adam do dalsiho mesta a pak se vrati jestli ty predmety zustanou nebo ne. Kdyz se veci pohazou na zem tak v ramci toho mesta si je muzu posbirat kdy chci, ale jak rikam je to teorie muzu zkusit az to budu hrat po 3tí :)

Odkaz ke komentáři

Njn autori tak (pravdepodobne nachval) zamezeli memu oblibenemu lootovani.....nastesti ta hra je tak uzasna ze to vubec neni potrebe, ale jeste k tem prodejcum, pravda je, ze jich mohlo byt trosku vic....divim se, ze tam jseou jen samy "nelegalni" prekunici a ne neco oficialniho....a jeste otazka na ty co uz dohrali, teda vlastne dve....podarilo se vam bez potizi plne upgradovat nejakou zbran? (kvuli ajchu)......a jeste, hru uz hraju celkem dlouho vicemenee jsem u ni prosedel cely vikend, vychutnavam si ji plnymi dousky, snazim se plnit co nejvic sidequestu a ted jsem prave skoro na konci ty "veze" v montrealu, tak bych rad vedel, v jake casti hry se asi tak nachazim, bojim se ze uz mi moc nezbyva:)

Odkaz ke komentáři

Upgradoval sem 10 mm pistol a zhruba ve 3/4 sem mel vymaxovano + sem docela upgradnul i Assault Rifle obe s tlumicema, laser kitama i specialnima upgradama takze to de ale urcite to chce sypat jen do jedny nerozdeloval bych to mezi - pokad clovek extra nehleda tak by mu to nemuselo dat ani na jednu :)

Odkaz ke komentáři

Super.....takze nejsem jeste ani tak vpulce? To by bylo paradni.....

Jinak dnes o pulnoci se chysta nejake zajimave odhaleni ohledne Deus Ex, doufam ze pujde o ohlaseni pokracovani....protoze co Eidos Montreal vytvoril me opravdu bavi, ale spokojil bych se i s nejakym dlc :)

http://www.dsogaming.com/news/deus-ex-human-revolution-special-announcement-coming-on-august-29th/

Odkaz ke komentáři

Ja hledam pilne upgraduju jen pistoli, ale stejne mi prijde ze k full upgradu mam jeste daleko....Mohl bys mi priblizne rict kde asi jsem? Respektive kolik me toho za Montrealem jeste ceka? Deik

To co tě čeká jsem proletěl asi za den a půl, i když jsem nesplnil všechny vedlejší questy, tak ještě aspoň 2 dny ti to asi zabere. Taky záleží, kolik na to máš času, ale za půlkou už jsi.

Má cenu tuto hru hrát bez dobré znalosti angličtiny ? (třeba LA NOIRE jsem dohrál a docela i něčemu rozuměl). Zkoušel jsem ji tak 7krát hrát , maximálně jsem u toho vydržel 15 minut , nějak mě to nechce chytnout...

Nedokážu si představit, jak bych to hrál, kdybych tomu nerozuměl. Celej ten příběh je dost dobrej a spoustu věcí potřebuješ znát. I když teoreticky by to mělo jít projít "poslepu", ale určitě to není takovej zážitek a nedivím se, jestli tě to ještě nechytlo.

Odkaz ke komentáři

Aha tak doufam ze ne moc za pulkou.....no doufam ze si u toho jeste par hodin uziju, ted stejne budu v praci, takze tolik casu na oto nebude....ono asi takydost zalezi jak kdo to hraje.....ja myslim ze cas, ktery tomu davam se da stahnout tak na ctvrtinu :) Steath je na dlouho, plus prohledavam doslova od shora dolu vsehcny lokace :)

Odkaz ke komentáři

Mě gamesa tak chytla že sem ji už 2x dohral a každopádně doporučuju angličtinu na urovni aby tomu clovek rozumel bez toho je to v podstate polovicni hra. BTW na PC sem si nainstaloval původní Deus Ex že si dám repete přeci už je to nějakej ten pátek co sem to pařil :) dokonce se mě to povedlo rozchodit s nějakym modem na Windwos 7 64bit v 1440x900 (full hd se me nepovedlo zprovoznit) kdo nehrál první díl tak šup na steam nebo kam chcete :)

.........

EDIT : Včera se mě to povedlo zprovoznit Full HD DX10 mod

Odkaz ke komentáři

Hm o prvnim dilu dost premyslim, nehral jsem ho, ale nevim jestli na to ted bude cas, herne toho bude fakt dost...

Jinak me Deus Ex taky hodne chytl, cekal jsem ze to bude pecka, ale ze takovahle, to teda ne, uz dlouho me hra nechytla tak abych na ni prosedel temer od rana do noci tri dny za sebou, vlastne se mi to nestalo mozna nikdy.... zatim to vypada ze to u me trumfne i portal 2 a l.a. noire.....

Jinak taky premyslim, ze to pak spustim znovu, problem je ze bych to rad zkusil vyrazne jinym (pravdepodobne rambo) stylem, nadruhou stranu bych to rad vyzval na ten pacifisticky ajch :D

Odkaz ke komentáři

Ono to vubec nebude tak tezke...kdyz jsem ten ajch videl, tak jsem si rikal WTF? Ale vicemene tak i hraju a rict si na zacatku, ze to bez toho zabiti dam, tak by to nebyl problem, takhle se obcas nestitim vytahnout zbra.....s tema alarmama je to podstatne tezsi....

Odkaz ke komentáři

Zluty je pro hlavni questy, modry pro sidequesty, muzes je preskupovat jak skladanku, lae mam pocit, ze hra si tu nejvhodnejsi moznost najde same...jinak samozrejme neco muzes kombinovat...upfrad ktere zabiraji celkem dot mista kombinuj se zbranemi, ja kdyz nejaky najdu a v invetari nemam misto (coz nikdy), tak rchle vyhodim nejakou zbran, vezmu upgrade, upgraduju zbran a vezmu zpatky vyhozenou zbra ;) ale nevim, mozna jde kombinovat i neco jinyho...

Odkaz ke komentáři

Tlumic se da sehnat hung shua hotel nejak tak , v chine nemuzes ho minout,uplne nahore je i quest od mistni pracujici holky.Hned jak vejdes,tak dvere naproti,borec tam prodava nejaky vecicky co se hodi,tlumc taky za petibabu. Jinak hive jsem vyresil tak ze jsem tam dostal kanalem(potreba umet drtit zdi) a odposlechl v sachte rozhovor toho sefa-manager.Hra se da prochazet jakkoliv,proste bomba.

Odkaz ke komentáři

Tak jediny, co me zatim na hre stve jsou frustrujici souboje z bossy, ty delam na xtej pokus a fakt me to vytaci....

Takze u druheho jsem to nevydrzel a normalne si nasel navod na youtube pac jsem si chtel dal uzivat toho, co me na te hre bavi.... a tenhle navod je opravdu fajn ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu