DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 JJ co se tyce tohohle tak je level design uzasny, ale obcas ho srazi ze jsou nektera mista jako kanalizace ci bytove prostory jak pres kopirak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Tak hra nic moc, zdlouhave chozeni o nicem, grafika obstarozni, prebarvena, hratelnost ujde. U me 8/10. Mimochodem novej Bodycount je tak na 5/10, silena hra, boze kam se tensmer hrani zene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Holt kazdyho vkus...pro me zatim letosni nejlepsi hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Skoro secky byty jsou pres kopirak. Ale neni to tak hrozny jak v Dragon Age 2, kde VSECHY dungeony jsou pres kopirak. Ty lokace byly hrozne nerozmanity. Takze muzem byt radi, ze jsou to jen byty co jsou temer vsecky totozne. A kanalizace jsou tam jen 2 a i to jsou jinak rozvrzeny, jen jsou pozite stejne textury a objekty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Jsou sice jinak rozvrzene, ale jsou tam pouzity jakoby stejne bloky, takze kdyz prolezes celou kanalizaci jen v jednom meste tak budes mit nekolikrat deja-vu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Příznám se , že mě to začíná pomalu bavit. Hlavně je třeba pochopit jak se vše ovládá , získat pár vylepšení a začne to být ,,hratelné" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 U me to taky neprislo hned, ale pak to byla bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 chlapi, kde se dají sehnat upgrady do zbraní? jako třebas laserový zaměřovač pro pistoli a assaultku? a podobné fičurky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 U prekupniku a nebo i nekde pohazene okolo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Jak rika DeSmond. Ve meste jsou dycky minimalne 2 prekupnici a dycky nejak ukryti nekde ve meste. A ty bud najdes sam nebo narazis ve meste na "informatora" ktery ti rekne secko co bys mel vedet o meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 JJ, je dobre poslouchat rozhovory lidi, kteri se casto o takovych vecech zminuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 já to hrál chvíli na xku, ale já jsem strašně lenivý tu hru sledovat, když není v cz, tak nemám takovou výdrž číst ty rozhovory a tak, ale teď to hraju odznova na pc s cz, tak chcu býti připraven :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Jn, popravde ja taky jsem necetl secky e-booky apod. Ale asi to bylo jen tim aby me nekdo nespatril pri tom co si to ctu, tak jsem to akorat zvednul a rekl jsem si ze to pozdeji prectu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ja teda ani maily ani ebooky necetl a uz tak to hraju strasne dlouho, cist to vsechno tak jsem ted teprve tak v pulce, toho textu je tam hromada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ja ze zacatku to secko cetl. Ale pak me to prestalo bavit. Tak jsem to jen sbiral jen kvuli heslum. Ale poctenicko je to dobre. Edios komplet vymyslel svet s augmentacemi. V tech eboocich jsou ruzne teorie, vyzkumy, udalosti 2011-2021. Je hezke videt, ze si dali tu praci vytvorit hodne rozsahlej svet. + Ten samotnej konflikt augmentovat / neaugmentovat je hodne dobrej namet. Ted sam sobe kladu otazku: co kdyby byly augmentace? Nechal bych se "vylepsit", nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Kdy by to fungovalo jako v HR, tak urcite ne....dobrovolne :) Asi bych protestoval za cistotu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 zato ja mam porad dilema. SPOILEEEER! Jako kdybych byl v kuzi Adama a mel secky ty vymozenosti, tak to jo :D Ale jako obyc clovek, ktereho se moc netyka ta "vyssi" moc, tak je to o nicem, no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 bych si nechal udělat druhý mechanický péro xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 zato ja mam porad dilema. Jako kdybych byl v kuzi Adama a mel secky ty vymozenosti, tak to jo :D Ale jako obyc clovek, ktereho se moc netyka ta "vyssi" moc, tak je to o nicem, no :D Spoiler alert :D Jj presne tak...jeste pak resit nejaky biochipy, drogy aby augemntace telo prijalo atd. atd.... bych si nechal udělat druhý mechanický péro xD No druhy urcite ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Mechanicky? Pero? K cemu by ti to bylo? :D Dyt bys v tom nemel zadnej cit :D Tedy pokud bys nechtel uspokojovat svou mladou (pokud nejakou mas) obemi zaraz :D Edit: Desmonde, dik, neuvedomil jsem si to :/ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 No nevim, cit v tech augmentovanych koncetinach prepokladam maj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 xRay rychlejší chcaní zaručeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 + delši erekce :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 No nevim, cit v tech augmentovanych koncetinach prepokladam maj... Hmmm, aj v tech intimnich? :D Tezko rict. xRay rychlejší chcaní zaručeno :D Tak takhle jsem o tom nepremyslel :D Ale urice by se hodilo :D + delši erekce :lol: No to bude tvrdej jak zelezo... doslova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Kdyby augmentace byly takhle rozsáhlý. Dobrovolně bych se určitě rozřezat nenechal, ale kdybych přišel o nohy, tak bych neváhal :D I když možná nějakej incognito čip do hlavy pro zlepšení mozkových funkcí... no možná jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.