Sunfig Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Co si o tom myslíte? Zde oficiální stránky, zde preview od re-play. Podle mě to má výhodu že hry jdou prodat. Což třeba na steamu nejde, tedy pokuď neprodáte celý účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 No tak obecně distribuce ve stylu steamu s možností to zase prodat by byla dobrá, ale nevim no, asi bych si to musel nejdřív zkusit, a jak to dopadne s těma cenama bude zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 ja to vyzkousim na steamu se mi vali par her, ktere bych radsi za kacku prodal nez abych je tam mel :? .. (preci jen lepsi nez nic), sice chapu ze to nejspis pujde jen stylem, "prodas" to a mi ti dame slevu na hru, kterou si tu chces koupit.. ale furt lepsi nez nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Ano, tak to je, jedná se vlastně o slevu na další hry. Navíc všechny takhle prodat nejdou, pozor na to. Výběr mi přijde menší než na Steamu, ceny víceméně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.