Consolero Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Zdravim, pojede takto patchenuta hra na FW 1.91 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 galfar Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Proc by nemela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 všechno zelený znamená dobrý, žlutý = dobrý ale možná dostaneš ban na live, červený xbox to nerozjede aspoň nějak takhle to vnímám já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Pokud jsou tam jen žluté bláboly, tak to přehlížím a pálim, pokud je tam něco červeně tak už je něco špatně, ale to se mi ještě nestalo...tohle ti pojede uplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Pokud jsou tam jen žluté bláboly, tak to přehlížím a pálim, pokud je tam něco červeně tak už je něco špatně, ale to se mi ještě nestalo...tohle ti pojede uplně v pohodě, ale nelez s tím zatim na LIVE, pokud je to ta nová hra jako že asi je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 OK, ban uz mam stejne od zacatku vln :roll: Pockam do rana jestli uz nebude v databazi a bude to, vsem dik za reakce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Consolero
Zdravim, pojede takto patchenuta hra na FW 1.91 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.