KOSScz Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Zdravím. našel jsem tento odkaz na novou technologii. Prej vymisleli čip ktery bude mislet jako člověk. Co mislíte. Ujme se to? Nebo po světě budou chodit a lítat terminatoři? A pomůže na ma sarah konorova? xD Odkaz> http://www.novinky.cz/internet-a-pc/242226-myslici-cip-otevira-cestu-k-pocitacum-ktere-budou-umet-predvidat.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Novinky, jo? Hah, dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 No jestli bude mislet jako ty tak to i 486 je chytřejší... :lol: A podle mě by lidstvo s technikou mělo někdy přestat. Zastavit vývoj a nepřehánět to. Takže lék na rakoviny, ochrana země a bye. Stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 KOSScz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Dejte mi už konečně pokoj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Co řveš na nás? Kolik, že jsi psal, že ti je, 17? Tvý příspěvky jsou na úrovni někoho z 6tý třídy ZŠ. Pokuď máš takovejhle přístup i v reálu, tak s tebou musí ostatní dobře vyjebávat, kord od 18 kdy už zodpovídáš sám za sebe. Měl by jses nad sebou zamyslet, hlavně pro svoje dobro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 No dobře. ale ale celou dobu co tu jsem regly na tomhlens foru tak mě furt s tím otravujete... Tak alespon 2 tidny pauza... E:// No to je už jedno se o tom nebudu dohadovat. Si to vyřeším jinak :D Možna otevřu prvni stranku češtiny ze 7dme třídy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 ty vole KOSScz ty seš nějakej 13 letej posthunter ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 No myslim ze ty bys mel (mislet) na jine veci nez takovehle sra***. Novinky na seznamu cist? To je mozna i lepsi se divat do zachoda potom co se tam vyse**s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 s tadytou technologií kdy dokážou každýho nemocnýho zachránit se zachvilinku země přelidní, měly by s tím přestat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ach jo, tak tady na fóru začnem postovat různý novinky ze všech serverů ne? http://www.novinky.cz/zena/styl/242047-kazdy-desaty-cech-nepouziva-deodorant.html A co vy, používáte deodorant? btw, nechal bych to aspoň na 2 tÍdny uležet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Heck jak to myslíš uležet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ježiš kolik ti je? Bylo to narážka na to, jak někdo může napsat týden s měkkým i !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Aha tak sorry. ja myslel že to myslíš na můj příspěvek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Však že to byla narážka na tebe ty imbecile. Kdo jinej než ty může napsat týden s i Tak alespon 2 tidny pauza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 No dobře. ale ale celou dobu co tu jsem regly na tomhlens foru tak mě furt s tím otravujete... Tak alespon 2 tidny pauza.... A kdo jinej napsal týden s měkkym i ?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Místo aby jste tu řešili inteligenci čipu tak řešíte inteligenci KossCZ , buď to zamkněte nebo už to serte , takhle si dělat srandu z něho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Dík Sunfi za zastáni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Místo aby jste tu řešili inteligenci čipu tak řešíte inteligenci KossCZ , buď to zamkněte nebo už to serte , takhle si dělat srandu z něho :lol: Jenže ono není moc co řešit. Z článku vyplývá, že se inženýři snaží sestavit procesor na bázi neuronové sítě. Nejsou první, ani poslední. Pokud by se to opravdu povedlo, zprávy o tom by byly všude, nejen na Novinkách, o jejichž kvalitách se dá docela hodně diskutovat. Prostě nic, nad čímž by se dalo vzrušovat. Naproti tomu lidi jako KOSScz si o vtipy na jejich adresu přímo říkají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ja jsem to tu nepsal pro vaší zapavu ale jestli si mislíte že budou terminatoři,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 :lol: Tak tohle mě hodně rozesmálo, jestli si myslíme zda budou terminátoři :cheesygrin:, no kdo ví? Teď jsem si vzpoměl na tohle video, viděl jsem ho kdysi na idnes/novinky, sledujte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 xD dobré výdejko Takový ho bych chtěl doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 ale jestli si mislíte že budou terminatoři,... A co to má společného se zprávou, co jsi ji tu citoval? Čipy na bázi neuronové sítě a humanoidní roboti jsou dvě zcela odlišné technologie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 :wohow: jako maly, jinak to stoji za prd stejne bude konec sveta :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Vždyť je jedno jestli nás zahubí terminátoři nebo současná vláda... prašť jako uhoď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.