dkdeath Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Nevidim v tom problem. Je to hra. Ja jsem to dohral cely a bavilo me to. Zadny zvirata v realu nestrilim. Ted hraju NHL a neprijdu si, ze bych ho chtel hrat i v realu. Jinak kdyz se potrebuju vybit, tak na to mam boxovaci pytel a agresivni jsem jenom kdyz beru creatin, jinak se dokazu ovladat.. nikdy me fakt nenapadlo, ze bych sel hrat GTA v realu...to muze snad fakt jenom psychicky labilni jedinec. A to uz to musi bejt fakt nejakej idi*t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 V postalu se mě nejvíc líbilo když byl asi 2. nebo 3. den pochod mažoretek. Polil jsem je benzínem a pak zapálil :D Je to divný, ale radši bych zabil člověka než zvíře. Lidí je dost a většina na přírodu totálně kašle, kdežto zvířata se snaží přežívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Jako co to je za chujoviny. nejlepsi hry,ktery sem kdy hral dycky obsahovali nasili (krome sportu). Muj mmladsi bracha smazil mafii uz ve trech letech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dkdeath Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Ono se to tady zacina trochu zvrhavat, ale osobne povazuju Mafii za nejlepsi hru co kdy vysla....kdyz uz se tady o ni mluvilo :) a ze je v ni nasili..vzdyt to k tomu pribehu patri.. ja bych to s tim zase tak neprehanel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.