tomek4573 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Migroval jsem na Cz ucet a nejdou mi uz stahnout pisnicky z live da se to nejak vratit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 za rok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ani za rok, z cz live se dá migrovat jen na polský a ještě asi 4 další pro nás nezajimavý země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 jestli myslis písně a videa ze zune media tak ty jsou podporovany pouze US učty...a udelal si obrovskou hloupost migrací protože jsou tam pozdejs dema,méně her dlc a nejsou tam hry z xboxu 1 ale muzes vytvořit jeste jeden profiil a tam si dej USA učet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 dema nepotrebuji jeste mam flash na druhem boxu tak si stahnu hru jakou chci ale ty pisnicky me serou protoze kvuli toho jsem kupoval original lips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 jj udelej si jeste učet na US a muzes stahovat filmy,videa,muziku...a hlavne mnohem vic pavku např.(vozidla,zbrane ,mapy doher atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Ani za rok, z cz live se dá migrovat jen na polský a ještě asi 4 další pro nás nezajimavý země.Pokud si změniš adresu na anglickou, tak to půjde určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 todel cekni http://www.youtube.com/watch?v=velDKxDR-kk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.