Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zamrzavani pc pri spusteni jakekoli hry

David50G

Otázka

nevim cim to muze byt mam integrovanou grafiku intel GM945 a pri spusteni hry mi to zamrzne nekdy se mi to restartuje nekdy musim hodit reset zkousel jsem dxdiag a pri testu direct 3d acceleration mi to taky zamrzne zkousel jsem preinstalaci directux9c ale porad to nejde je to jen docasny komp takze nemuzu intalovat ani jiny win chci si zahrat alespon cs 1.6 :D podle me to je na strane softwaru ale nevim jakym

ps:upgrade ovladacu vseho jsem taky zkousel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ted me napadlo mel jsem tam geforce gts 250 ale mam ji v opravne nemuze to byt tim ze tam jsou porad ty ovladace nvidia

jinak intel celeron 2 cores E3400 2,6~3,25Ghz 2gb Ram 800mhz zakladni deska gigabyte ale cislo netusim (napisu pozdeji ale stejne ji menim)vse mi jelo v poho az pozdeji kdyz jsem dal na reklamacku grafiku a nainstaloval drivery na intel grtafiku ale jeden den mi to jelo v pohode

Odkaz ke komentáři

• 0

Odinstaloval jsi i věci jako Directx, Physx atd? Jde o to že tyto věci si stáhnout pro tvojí grafickou kartu přímo ovladače, takže nestačí jenom odinstalovat hlavní ovladač pouze na grafiku. Ale všechny ovladače grafického rozhraní popř. fyziky ve hrách atd. Takže zkus smazat ještě tyto věci a poté nainstalovat oficiální 945 ovladače.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vím že je program který nastaví tvojí flashku přímo pro ubuntu / popř. jinej linux, a povol v biosu bootování z sd/karty nebo z flashky podle toho z čeho to chceš dělat, ale mám dojem že ze samotné sd karty to nejde. ;) Botování z flashky a instalace linuxu http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,27494.0.html

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to bylo tim ale problem je porad v tom ze uz spustim hru ale napise mi to nejaky error s kodeky a ve hre nejde poradne obraz a s pismen jsou jen kostky ale prdim na to tento tyden mi uz prijde grafika z reklamacky a konecne budu moci nainstalovat zpet vistiky diky vsem :thanks:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu