Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s grafikou

RoBy_CzE

Otázka

ahoj lidi mám takový menší problém ...

PS3ku mám normálně zapojenou přes HDMI kabel mám vše nastavené jak má být ale i přesto mé hry jsou nevyhlazené ...

sice jsem to nezkoušel na LCD televizi ale mám LED HDTV Monitor s rozlišením 1080p a pokud vím tak by to v tom nemělo hrát žádnou roli ...

takže můj dotaz zní : čím to může být? kabelem? monitorem? či PS3?

předem děkuji a prosím o jakoukoliv radu ;)

kdyby náhodou byla potřeba tak tohle je můj monitor http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000Z36&Search=m2280d&SearchType=1 a tohle kabel http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0CN0CP12D8

a moje PS3 je verze Slim 250 GB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Tak aj ty ich mozes nafotit, potom nejaku cast orezat, zvacsit a budes mat zubate fotky! Uz sa na tie zubate hrany vyprdnite, pretoze su to stare konzoly - viac toho nezvladnu!

Inak ma zakladatel tento HDMI kabel http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007O0CN0CP12D8

Odkaz ke komentáři

• 0

hoši jak tak koukám tak všichni máte rozdílné názory což je v pořádku ... takže jak jsem se tady z komentů dozvěděl tak ty hrany prostě jsou tak a nedá se snimi nic dělat třeba takový black ops a ostatní COD vypadají jako hraní na pc při 800x600 jo? když to kamarád hraje na 82 uhlopříčce má kabel asi za 1500 kč a hry mu jedou v perfektní kvalitě ... a ty jak jsi tady dával ty screeny Lovefirst_88 tak stejně ty hry jedou mě já jsem akorát ty obrázky přiblížil takže jsi mi nijak moc nepomohl :D :D takže mi to vysvětlete jakto že kámoš má hry bez hrany a já z hranama? :D:D že by rozdíl v PS3 slim a Ps3 fat? nebo jinak už fakt nevím ....

Odkaz ke komentáři

• 0

Kup si take TV ako ma on (ake to ma?) a budes spokojny :D Inak v perfektnej kvalite to nemoze mat, pretoze je to to iste ak je konzola rovnako nastavena!

Ak sa pozeras na 22" z polmetra a on na TV 32" z 3 metrov, tak potom je na nom vsetko "perfektne" :D TV maju hadam aj lepsie obrazove enginy, nez maju monitory.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hlavně monitor je nastavený na maximální (pokud možno) ostrost a všechny vady (zuby) tam vyniknout mnohem víc, než na TV. Jinak, co řekl Trezzor.

I kamarád hrany má, jen nejsou tak vidět. I já si všimnu chybějícího AA spíš na monitoru, než na TV. Naštěstí (pro mě) většina her na PC se dá spustit s AA (i když je to ale často boj).

Odkaz ke komentáři

• 0
asi 2 roky ... byla prý nejlepší na trhu Philiphs podobná téhle http://www.hdtvblog.cz/obrazky/philips/lcd-televize/42PFL9803.jpg

Neviem, ale ja by som nedal za 32" 35tis., aj ked by bola na vysokej urovni. Radsej vacsiu uhlopriecka. Mna priblizne tolko stalo LCD FullHD 42" a to uz bude pomaly 4 roky.

Odkaz ke komentáři

• 0
no tolik bych za kus ukecanýho nábytku fakt nedal. stačí že jsme před 2 rokama kupovali Panasinica 107cm a hry na něm zblízka vypadají otřesně.

Kolko je to "zblizka"? Na 42" sa ma pozerat asi tak z 2,5-2,8m. A spatne to zblizka vyzera preto, lebo tie hry su hrane zo sucasnych hernych konzol :D Treba skusit PC za takych terajsich 800€ a hned budu hry vyborne vyzerat aj z blizka :) FullHD, 4-16xAA, 16xAF...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu