Lovefist_88 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 čau lidi, mám velký problém a začalo to zničeho nic. k PS3 mám dva original joypady a najednou ani jeden bez připojení USB kabelem nefunguje. prostě když vytáhnu kabel, tak to zabliká a vypne se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 nemůže bejt v čoudu baterky??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Nech je chvíli k PS3 připojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 už je to dobrý, měl jsem připojenou k PS3 klávesnici a ta mi udělala něco s Bluetothem. stačilo vypnout konzoli vzadu. a pak zase zapnout, ale to mě fakt dostává, to jsou větší nervy než s PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
čau lidi, mám velký problém a začalo to zničeho nic. k PS3 mám dva original joypady a najednou ani jeden bez připojení USB kabelem nefunguje. prostě když vytáhnu kabel, tak to zabliká a vypne se.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.