Marsupials Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ahoj odbornici! Koupil jsem Playstation 3 120GB/GO (slim) CACH-2004A. Dřív jsem měl PS1, ale to už je dlouho, ted sem vahal mezi xboxe, ale nakonec jsem oprasil starou lasku :) Mužete mi dat par rad do začatku? Co znamena CACH-2004A? Je už nejaky zpusob jak hrat paleny hry? Chtěl bych dokoupit nejakou to 'move sadu', co všechno budu potřebovat a kde je nejlepší to koupit. Moc děkuju všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Takže označení CACH-2004A. je model ps3 ,abys hrál stažené hry ,musíš mít flash,abys mohl mít flash potřebuješ mít v konzoli FW (firmware) do 3.55 .Zjistíš to takhle jdi do SYSTEM/SYSTEM SETTING/SYSTEM INFORMATION tam zjištíš jakou verzi fw míš poku máš vyšší než 3.55 tak zatím na flash zapomen a budeš muset počkat až výjde nový flash na vyšší FW,Jinak pokud chceš MOVE jenom pro sebe potřebuješ Playstation Move Starter Pack odkaz viz zde:http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-move-starter-pack/ pak je taky dobré mít ještě Navigační ovladač Playstation Move odkaz viz zde:http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/navigacni-ovladac-playstation-move/ .Pokud budeš mí FW v konzoli do 3.55 nebo nižší tak mi napiš a popíšu ti krok po kroku flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 ja sem ho pred hodinou vydrazil na aukru, takže jeste nevim. :D Kazdopadne ti zatim mockrat dekuju!!! Hned jak prijde, podelim se. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Ahoj Filipe! Tak už ho mam doma. FW by to mel byt 2.76. Mam par dotazu. kdyz si pujcim hru a zkopiruju na hdd, je mozno ji spustit i bez disku? Dale ovladac na drat (usb/mini usb) slouzi jen k nabijeni, takze je mozno hrat ber dratu nebo ho musim mit furt priplej? kdyz budu chtit konzoli flashnout, omezim tim nejaky dalsi funkce? Diky moc. :) mam ho sice doma, ale cekam az postou dorazi gamesy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zatim ti odpovim já, hru si budeš mít možnost kopírovat na HDD až potom co si nainstaluješ CFW. Dualshock/sixaxis je normálně bezdrátovej. Po nainstalováni CFW(flashe) budeš mít omezení jen jedno-nemůžeš hrát online. V nainstalováni CFW ti nic nebrání, stačí udělat update na 3.55 a potom nainstalovat CFW(všechno je v sekci tutoriály) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 čAU takže nejprve si stáhneš toto: http://www.mediafire.com/?i8ft374gu51y9rh ,na flash disk vytvoř složky takto:PS3/UPDATE do složky update vlož stažený soubor zapni ps3,jdi do záložky setting a update a dej update z flashky,pak si stáhni toto:http://ps3.dashhacks.com/downloads/kmeaws-355-cfw-patched-pup ,zase tejný postup:do složky update vlož stažený soubor zapni ps3,jdi do záložky setting a update a dej update z flashky,CFW tedy Flash už máš,ted potřebuješ nějaký manager na hry:http://ps3.dashhacks.com/downloads/multiman ,tady jdi na konec stránky a klikni na multiMAN ver 02.04.00 UPDATE (20110824-152900).pkg ,pak ho vlož na flashku ,ale ne do složky normálně to hod ke složce PS3 ,jdi do ps3 budeš tam mít 2 nové složky v záložce GAME app data(přes to spouštíš hry ,když je vybereš z manageru klikneš na ni X hodí tě to zpátky na hlavní stránku a zpustíšto přes APP DATA a další složka tam bude Install package files , na to klikneš a zobrazí se ti tam multiman ... ,klikneš na něj nainstaluje se ,přes to budeš spuštet hry,Jelepší ,když máš origo BD v mechanice a hra se ti emuluje místo toho óriga ,protože hodně her jde zpouštet pouze z BD,Ovladač je bezdrátovej nabiješ a hraječ bez zdrátů ,ale kdyby se ti vybil a chtěl bys hrát tak normálně při nabíjení se hrát dá:)Když máš flash omezíš tím funkci jenom tu ,že nebudeš moct hrát hry onlineto je vše .přeju hodně propařených dní:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 týýýýýýý jo ...., no tak jdu to teda zkusit. To sem na sebe zvědavej! :D Nerozumím jen terminu BD :) A je možny hru stahnout z netu na flasku a zkopirovat ji na hdd? Díky VÁM OBĚMA chlapi! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 aA, MAM PROBLEM HNED S PRVNIM ODKAZEM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Hm, spatny. ten prvni odkaz zrejme nefunguje. :( tak az tu budes, zkus se prosim mrknout a dej mi vedet. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 První odkaz zde:http://www.mediafire.com/?i8ft374gu51y9rh pokud chceš poděkovat použij THANKS:D pod příspěvkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Ovladac se pres usb nabiji asi jen když je psko zaple ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Porad nevim co je bd a jestli muzu stahovat hry z netu a hrat je. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 hotovo! Jak jsi rekl. Pecka. Jen trosku nechapu ten konec, jak to budud vsechno spoustet, ale to chce nejakou hru abych to vyzkousel. tak jeste jednou moc dik a az se tu ukazes, pisni mi prosim co je to BD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 BD= blueray disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 BD=Blu ray disc =médium na ,kterém jsou ps3 hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ten postup nefunguje. stahl sem hru, vypalil na 2vrstvy dvd ale nic se nedeje. app hlasi error, multiman nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klátič@R1 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ale hry na ps3 se nepalijou ale ukladaji se na hdd a pak je poustis prez manager co tak si neco precist je tu toho vsude spousta!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 stahl jsem hru, vypalil na dvouvrstvy dvd a nic. Cte psko i dvd nebo jen blue ray? Jestli cte vsechno, tak je nekde chyba...pac mi to vubec nic nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 aha..a jak tu hru na hdd ulozim? pujde to z flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klátič@R1 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ja to delam prez FTPserver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Hry, můžeš spouštět i z externího disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klátič@R1 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ale ten musis mit FAT32 a hra nesmi obsahovat vetsi soubor nez 4GB myslim ze kdyz mas tak velkej interni HDD tak je lepsi je nahazet na nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marsupials Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 mam 120 gb. Sem ale amater. Nemam maru co je htp disk, ani jak zkopirovat na hdd. Mam 16 gb usb flashku, je mozny to spustit aspon pro zacatek z ni? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klátič@R1 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 takto!!! http://www.ps3news.com/forums/ps3-help-support/tutorial-how-use-ps3-ftp-112679.html kdysi jsem nekde cetl ze to slo spustit z flashky ale to uz je fakt dlouho a nezkousel jsem to udelej to podle toho navodu co jsem ti dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Proč tak složitě her co mají soubor větší než 4GB není tolik. Naformátuj flash disk na FAT32 vytvoř si na něm složku GAMES a do ní dej staženou hru. Tu v multimanu zkopíruj na interní HDD v PS3. Hry jdou většinou spustit z flash disku přímo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Stáhni si filezillu ,nainstaluj do pc nastav jenom IP:10.0.0.2 a v ps3 vypln IP:10.0.0.1 a DNS server:10.0.0.1 ulož ,zapni v ps3 nainstalovaný http://ps3.dashhacks.com/2010/09/07/ps3-ftp-server-released/ ,když spustíš ftp server na ps3 musí být ps3 kabelem připojené k pc !!! zapni fiezillu zadej tam hostitel:10.0.0.1 Už.jméno. třeba ps3 heslo nevyplnuj a port 21 .Helel mě sere to ,že já se ti tady seru s návodem nehledě na to ,že jsou na internetu plno návodů a ty pak napíšeš ,že jsi vše dělal podle návodu ,ale nejede to ,chtěl bych vidět kde jsem něco psal o vypalování příště se někoho zeptej než uděláš takovou hovadina jo?To není Xbox;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marsupials
Ahoj odbornici!
Koupil jsem Playstation 3 120GB/GO (slim) CACH-2004A.
Dřív jsem měl PS1, ale to už je dlouho, ted sem vahal mezi xboxe, ale nakonec jsem oprasil starou lasku :)
Mužete mi dat par rad do začatku?
Co znamena CACH-2004A?
Je už nejaky zpusob jak hrat paleny hry?
Chtěl bych dokoupit nejakou to 'move sadu', co všechno budu potřebovat a kde je nejlepší to koupit.
Moc děkuju všem za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
37
23
18
13
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 1
75
srp 31
8
zář 2
4
srp 21
3
Top Posters For This Question
Marsupials 37 posts
filip2142 23 posts
Klátič@R1 18 posts
huhla 13 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 1 2011
75 posts
srp 31 2011
8 posts
zář 2 2011
4 posts
srp 21 2011
3 posts
91 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.