Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation 3 120GB/GO (slim) CACH-2004A


Marsupials

Otázka

Ahoj odbornici!

Koupil jsem Playstation 3 120GB/GO (slim) CACH-2004A.

Dřív jsem měl PS1, ale to už je dlouho, ted sem vahal mezi xboxe, ale nakonec jsem oprasil starou lasku :)

Mužete mi dat par rad do začatku?

Co znamena CACH-2004A?

Je už nejaky zpusob jak hrat paleny hry?

Chtěl bych dokoupit nejakou to 'move sadu', co všechno budu potřebovat a kde je nejlepší to koupit.

Moc děkuju všem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

  • 0

Takže označení CACH-2004A. je model ps3 ,abys hrál stažené hry ,musíš mít flash,abys mohl mít flash potřebuješ mít v konzoli FW (firmware) do 3.55 .Zjistíš to takhle jdi do SYSTEM/SYSTEM SETTING/SYSTEM INFORMATION tam zjištíš jakou verzi fw míš poku máš vyšší než 3.55 tak zatím na flash zapomen a budeš muset počkat až výjde nový flash na vyšší FW,Jinak pokud chceš MOVE jenom pro sebe potřebuješ Playstation Move Starter Pack odkaz viz zde:http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-move-starter-pack/ pak je taky dobré mít ještě Navigační ovladač Playstation Move odkaz viz zde:http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/navigacni-ovladac-playstation-move/ .Pokud budeš mí FW v konzoli do 3.55 nebo nižší tak mi napiš a popíšu ti krok po kroku flash.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj Filipe!

Tak už ho mam doma. FW by to mel byt 2.76. Mam par dotazu. kdyz si pujcim hru a zkopiruju na hdd, je mozno ji spustit i bez disku? Dale ovladac na drat (usb/mini usb) slouzi jen k nabijeni, takze je mozno hrat ber dratu nebo ho musim mit furt priplej? kdyz budu chtit konzoli flashnout, omezim tim nejaky dalsi funkce?

Diky moc. :)

mam ho sice doma, ale cekam az postou dorazi gamesy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zatim ti odpovim já, hru si budeš mít možnost kopírovat na HDD až potom co si nainstaluješ CFW.

Dualshock/sixaxis je normálně bezdrátovej.

Po nainstalováni CFW(flashe) budeš mít omezení jen jedno-nemůžeš hrát online.

V nainstalováni CFW ti nic nebrání, stačí udělat update na 3.55 a potom nainstalovat CFW(všechno je v sekci tutoriály)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

čAU takže nejprve si stáhneš toto: http://www.mediafire.com/?i8ft374gu51y9rh

,na flash disk vytvoř složky takto:PS3/UPDATE do složky update vlož stažený soubor zapni ps3,jdi do záložky setting a update a dej update z flashky,pak si stáhni toto:http://ps3.dashhacks.com/downloads/kmeaws-355-cfw-patched-pup ,zase tejný postup:do složky update vlož stažený soubor zapni ps3,jdi do záložky setting a update a dej update z flashky,CFW tedy Flash už máš,ted potřebuješ nějaký manager na hry:http://ps3.dashhacks.com/downloads/multiman ,tady jdi na konec stránky a klikni na multiMAN ver 02.04.00 UPDATE (20110824-152900).pkg ,pak ho vlož na flashku ,ale ne do složky normálně to hod ke složce PS3 ,jdi do ps3 budeš tam mít 2 nové složky v záložce GAME app data(přes to spouštíš hry ,když je vybereš z manageru klikneš na ni X hodí tě to zpátky na hlavní stránku a zpustíšto přes APP DATA a další složka tam bude Install package files , na to klikneš a zobrazí se ti tam multiman ... ,klikneš na něj nainstaluje se ,přes to budeš spuštet hry,Jelepší ,když máš origo BD v mechanice a hra se ti emuluje místo toho óriga ,protože hodně her jde zpouštet pouze z BD,Ovladač je bezdrátovej nabiješ a hraječ bez zdrátů ,ale kdyby se ti vybil a chtěl bys hrát tak normálně při nabíjení se hrát dá:)Když máš flash omezíš tím funkci jenom tu ,že nebudeš moct hrát hry onlineto je vše .přeju hodně propařených dní:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Proč tak složitě her co mají soubor větší než 4GB není tolik. Naformátuj flash disk na FAT32 vytvoř si na něm složku GAMES a do ní dej staženou hru. Tu v multimanu zkopíruj na interní HDD v PS3. Hry jdou většinou spustit z flash disku přímo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Stáhni si filezillu ,nainstaluj do pc nastav jenom IP:10.0.0.2 a v ps3 vypln IP:10.0.0.1 a DNS server:10.0.0.1 ulož ,zapni v ps3 nainstalovaný http://ps3.dashhacks.com/2010/09/07/ps3-ftp-server-released/ ,když spustíš ftp server na ps3 musí být ps3 kabelem připojené k pc !!! zapni fiezillu zadej tam hostitel:10.0.0.1 Už.jméno. třeba ps3 heslo nevyplnuj a port 21 .Helel mě sere to ,že já se ti tady seru s návodem nehledě na to ,že jsou na internetu plno návodů a ty pak napíšeš ,že jsi vše dělal podle návodu ,ale nejede to ,chtěl bych vidět kde jsem něco psal o vypalování příště se někoho zeptej než uděláš takovou hovadina jo?To není Xbox;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu