onefootman Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Tak kdo jste se těšili,že ve Skyrim bude čeština (jak bylo avizováno) tak cenega dnes potvrdila,že nebude..Pouze AJ :cry:.Pro mě velký zklamání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 A je kvuli tomu nutne zakladat tema? Jedno uz tu je a tahle informace tam uz davno je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Nevšiml jse si,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 už čekam odpověď od onefootman - "Já jsem tu tohle téma nenašel" ...ostatně jako to píšou všichni vždy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Stane se, je treba hledat, sice je to v PS3 sekci, ale uz je to tam rozjety ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 DeSmond: Pokud vim, tak jsem to už zahlídl někdy i tady mezi X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 ccinkyda : Ty seš dneska zase nějakej chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 ...:lol:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Prispevek mensi hodnoty uz napsat neumis? radsi to tu locknete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 hry v ps3 sekci me nezajimaji,hledam pouze pro xko.chyba nejspis jinde !radeji prudte novacky,co pisou nekdy hrozny semenice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 To je sice fajn, ale to tema funguje jako spolecne, pak tu jsou akorat dve tema, kde se resi takove pitomosti jako resi ccinkyda a mendlik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 ccinkyda : Ty seš dneska zase nějakej chytrej Díky, snažim se ;) ...narozdíl od tebe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Ježiš nechte si to, buď se tu bavte o Skyrimu nebo vubec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak a je uz na netu 1DVD, NTSC/U & PAL, XGD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 tak sem zvědavý, jestli je to funkční :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak a je uz na netu 1DVD, NTSC/U & PAL, XGD3 1 DVD nerozumim.. to bude na vice dvd? nekde jsem cetl ze bude pouze na jednom..a kdepak jsi to nasel?na tohle se fakt tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ne, nebude to je proste jen info ze to ma jen jednu placku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Melo by to byt na jednom DVD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 A kde je jako ke stažení? já ho teda nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 To se divím že je to pouze na jednom disku,celou dobu se hovořilo že bude na dvou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 A kde je jako ke stažení? já ho teda nikde nenašel jsou toho plný zahraniční fóra. najdeš to už i na thepiratebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 To se divím že je to pouze na jednom disku,celou dobu se hovořilo že bude na dvou :-) prave ze se hovorilo ze bude na jednom,ver mi tohle sleduju :) EDIT : myslel jsem si ze to utece,vsechna ta unboxing videa - byla otazka casu nez to nekdo hodi na net... zatim jsem to nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 prave ze se hovorilo ze bude na jednom,ver mi tohle sleduju :) Ta hra je celkově rozsahla,proto bych čekal 2 DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 zatim jsem to nikde nenasel třeba u nás na warez.netu (bez tečky) jsou linky, na warez.-bb... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petros27 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=93&p=2582358#p2582358 tady tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.