Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
borci je tam něco jako cech mágů?? nebo vedl. mise na vylepšování kouzel? .. používám destruction a chtěl bych se je zlepšit popř naučit nové, a né jenom zbírat svitky s kouzli jako např (blizzard) co se dá použít 1x :/ ..... chci se naučit/vylepšit flames, sparks atd :)

můžeš se stát arcimágem v ledohradské univerzitě. všechny kouzla se můžeš naučit u učitelů jednotlivých druhů kouzel, ale udělat z novice apprentice kouzlo nevím.

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ahoj, mám problém, stáhnul jsem a vypálil hru, jak jsem měl včetně použití burner max na ihas a správné nastavení imgburn, ale po spuštění se objeví nápis Skyrim a začíná hra, jak jedu v horách na nějakým povozu s vězni, nikdo tam nemluví, dojedeme do nějaký vesnice a tam ty povozy mají zastavit, ale pořád jedou dál proti zdi, je tam bug jak prase... co s tím ? ostatní psali, že jim tato verze prý běží

Odesláno
ahoj, mám problém, stáhnul jsem a vypálil hru, jak jsem měl včetně použití burner max na ihas a správné nastavení imgburn, ale po spuštění se objeví nápis Skyrim a začíná hra, jak jedu v horách na nějakým povozu s vězni, nikdo tam nemluví, dojedeme do nějaký vesnice a tam ty povozy mají zastavit, ale pořád jedou dál proti zdi, je tam bug jak prase... co s tím ? ostatní psali, že jim tato verze prý běží
holt si budeš muset koupit origoš:-)
Odesláno
Feebee, teď dělam jednu misi pro univerzitu, musim najít tři knihy :D nevíš kde jsou? jsem v tom dungeonu :D

až na samotným konci jsou všechny tři v jedné kulaté místnosti, ve které je nějaká silnější čarodějka. jinak používej to kouzlo, které ti ukazuje správnou cestu...

jinak kde seženu draneiské srdce? dá se někde koupit nebo tak? a kde se prosím naučím začarovávat zbraně? díky

Odesláno

Sakra, dělám ten úkol co mi zadala ta delfína, že musim najít toho esberna, esberna sem našel v tý krysí díře, ale pokaždé když jdu k těm jeho dveřím tak se nejdřív otevřou já s ním promluvím a pak se mi ukáže ukol splněn a nový ukol promluv si s esbornem, askara nejde s nim vubec promluvit :D :( prostě mačkám furt akci a nic neotevřou se dveře nejde s ním promluvit prostě stojí za zavřenejma dveřma...nevíte co s tím?

Odesláno
Sakra, dělám ten úkol co mi zadala ta delfína, že musim najít toho esberna, esberna sem našel v tý krysí díře, ale pokaždé když jdu k těm jeho dveřím tak se nejdřív otevřou já s ním promluvím a pak se mi ukáže ukol splněn a nový ukol promluv si s esbornem, askara nejde s nim vubec promluvit :D :( prostě mačkám furt akci a nic neotevřou se dveře nejde s ním promluvit prostě stojí za zavřenejma dveřma...nevíte co s tím?

nehraješ náhodou pc verzi? tenhle bug se projevoval jenom v této verzi. (naštěstí se vyřešil)

Odesláno

doporučuju přečíst tohoto průvodce hrou po 50 odehraných hodinách:

http://www.eurogamer.cz/articles/tipy-rady-pruvodce-pro-skyrim-dil1

mají tam užitečné rady...

Jojo, hraju PC verzi...je to bug jo? a jak ho tedy vyřeším, prosím?

problémy s hrou (pc verzí) se řeší třeba tady:

http://www.wareznet.cz/viewtopic.php?f=19&t=458097&start=200

odpověď tam pár stránek zpátky nalezneš a kdyby ne, tak tam mám stejnojmenný nick a můžeš mi napsat

Odesláno

Pánové mám dotaz.

Kdy a jak se stoprocentně dodělá dungeon? Myslel jsem, že ho stačí prolítnout a kompletně vyčistit (do teď to tak fungovalo). Ale teď jsem byl v dungu

"Podvodnické doupě". Byl tam nějakej quest, ten jsem splnil, všechny zabil, celej dung jsem prolezl 2x, ale pořád neni označenej (na mapě) jako hotovej.

Nevíte co s tim?

Díky.

Odesláno

Pánové mám dotaz.

Kdy a jak se stoprocentně dodělá dungeon? Myslel jsem, že ho stačí prolítnout a kompletně vyčistit (do teď to tak fungovalo). Ale teď jsem byl v dungu

"Podvodnické doupě". Byl tam nějakej quest, ten jsem splnil, všechny zabil, celej dung jsem prolezl 2x, ale pořád neni označenej (na mapě) jako hotovej.

Nevíte co s tim?

Díky.

tak si asi nějakou komůrku vynechal. Dung musí být (jak si psal) vyčištěný do poslednícho creepa.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu