FeebeE Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 borci je tam něco jako cech mágů?? nebo vedl. mise na vylepšování kouzel? .. používám destruction a chtěl bych se je zlepšit popř naučit nové, a né jenom zbírat svitky s kouzli jako např (blizzard) co se dá použít 1x :/ ..... chci se naučit/vylepšit flames, sparks atd :) můžeš se stát arcimágem v ledohradské univerzitě. všechny kouzla se můžeš naučit u učitelů jednotlivých druhů kouzel, ale udělat z novice apprentice kouzlo nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 a minimální level s kterým tam můžeš jít? :D V jakým městě to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 můžeš se stát arcimágem v ledohradské univerzitě. všechny kouzla se můžeš naučit u učitelů jednotlivých druhů kouzel, ale udělat z novice apprentice kouzlo nevím. kde je ta Ledohradská univerzita ??? :) (mám to v aj :D ale i tak ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Predpokladam ze to je Winterhold (prekadove by to sice nesedelo, ale vim ze me furt posilaj do Winterholdsky univerzity pro magy, tak jestli jich neni vic....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 ahoj, mám problém, stáhnul jsem a vypálil hru, jak jsem měl včetně použití burner max na ihas a správné nastavení imgburn, ale po spuštění se objeví nápis Skyrim a začíná hra, jak jedu v horách na nějakým povozu s vězni, nikdo tam nemluví, dojedeme do nějaký vesnice a tam ty povozy mají zastavit, ale pořád jedou dál proti zdi, je tam bug jak prase... co s tím ? ostatní psali, že jim tato verze prý běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 ahoj, mám problém, stáhnul jsem a vypálil hru, jak jsem měl včetně použití burner max na ihas a správné nastavení imgburn, ale po spuštění se objeví nápis Skyrim a začíná hra, jak jedu v horách na nějakým povozu s vězni, nikdo tam nemluví, dojedeme do nějaký vesnice a tam ty povozy mají zastavit, ale pořád jedou dál proti zdi, je tam bug jak prase... co s tím ? ostatní psali, že jim tato verze prý běžíholt si budeš muset koupit origoš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 shit :D zemřela mi Lydia. :D nevíte jak jí zachránit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 shit :D zemřela mi Lydia. :D nevíte jak jí zachránit? to nevím, ale dají se najmout místo ní jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 holt si budeš muset koupit origoš:-) nebo si asi počkat na nový ABGX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Feebee, teď dělam jednu misi pro univerzitu, musim najít tři knihy :D nevíš kde jsou? jsem v tom dungeonu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Feebee, teď dělam jednu misi pro univerzitu, musim najít tři knihy :D nevíš kde jsou? jsem v tom dungeonu :D až na samotným konci jsou všechny tři v jedné kulaté místnosti, ve které je nějaká silnější čarodějka. jinak používej to kouzlo, které ti ukazuje správnou cestu... jinak kde seženu draneiské srdce? dá se někde koupit nebo tak? a kde se prosím naučím začarovávat zbraně? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 hej jak se dostanu k těm třem borcum na te hoře :D už sem tam byl, ale vždycky nevim kde je začátek té cesty nahoru :D a nechce se mi to celé obcházet dokola :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 hej jak se dostanu k těm třem borcum na te hoře :D už sem tam byl, ale vždycky nevim kde je začátek té cesty nahoru :D a nechce se mi to celé obcházet dokola :( jestli si tam už byl, tak fast travelem :) na mapě klikneš na jejich "barák" a objevíš se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Dík ;) teď mam najít nějaký ruins of Mzulft :D A teď znovna zabíjim draka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Sakra, dělám ten úkol co mi zadala ta delfína, že musim najít toho esberna, esberna sem našel v tý krysí díře, ale pokaždé když jdu k těm jeho dveřím tak se nejdřív otevřou já s ním promluvím a pak se mi ukáže ukol splněn a nový ukol promluv si s esbornem, askara nejde s nim vubec promluvit :D :( prostě mačkám furt akci a nic neotevřou se dveře nejde s ním promluvit prostě stojí za zavřenejma dveřma...nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Sakra, dělám ten úkol co mi zadala ta delfína, že musim najít toho esberna, esberna sem našel v tý krysí díře, ale pokaždé když jdu k těm jeho dveřím tak se nejdřív otevřou já s ním promluvím a pak se mi ukáže ukol splněn a nový ukol promluv si s esbornem, askara nejde s nim vubec promluvit :D :( prostě mačkám furt akci a nic neotevřou se dveře nejde s ním promluvit prostě stojí za zavřenejma dveřma...nevíte co s tím? nehraješ náhodou pc verzi? tenhle bug se projevoval jenom v této verzi. (naštěstí se vyřešil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Jojo, hraju PC verzi...je to bug jo? a jak ho tedy vyřeším, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 doporučuju přečíst tohoto průvodce hrou po 50 odehraných hodinách: http://www.eurogamer.cz/articles/tipy-rady-pruvodce-pro-skyrim-dil1 mají tam užitečné rady... Jojo, hraju PC verzi...je to bug jo? a jak ho tedy vyřeším, prosím? problémy s hrou (pc verzí) se řeší třeba tady: http://www.wareznet.cz/viewtopic.php?f=19&t=458097&start=200 odpověď tam pár stránek zpátky nalezneš a kdyby ne, tak tam mám stejnojmenný nick a můžeš mi napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 FeeBee: Díky, už mi to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Pánové mám dotaz. Kdy a jak se stoprocentně dodělá dungeon? Myslel jsem, že ho stačí prolítnout a kompletně vyčistit (do teď to tak fungovalo). Ale teď jsem byl v dungu "Podvodnické doupě". Byl tam nějakej quest, ten jsem splnil, všechny zabil, celej dung jsem prolezl 2x, ale pořád neni označenej (na mapě) jako hotovej. Nevíte co s tim? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 mám dotaz, po updateu hry se mi změnil pohled ze třetí osoby, nyní je postava více v levém rohu a je blíš jako ke mě, před tím postava byla v prostředkku a jko by dál uvnitř ve hře. Tohle nový nastavení se mi nelíbí, nevíte jestli se to dá změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Pánové mám dotaz. Kdy a jak se stoprocentně dodělá dungeon? Myslel jsem, že ho stačí prolítnout a kompletně vyčistit (do teď to tak fungovalo). Ale teď jsem byl v dungu "Podvodnické doupě". Byl tam nějakej quest, ten jsem splnil, všechny zabil, celej dung jsem prolezl 2x, ale pořád neni označenej (na mapě) jako hotovej. Nevíte co s tim? Díky. tak si asi nějakou komůrku vynechal. Dung musí být (jak si psal) vyčištěný do poslednícho creepa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 lidi jak moc je zapotřebý ke hře anglický jazyk ? umím jen základy, dá se i přes to u hry pobavit?Dík:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 No nevím jestli bys se základama pochopil o čem je řeč. Ale daj se stáhnout český titulky a překlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 hele jak mam naplnit ten kámen duší?? mam jich několik ale všechny prázdný a pak když chci očarovat nějakej předmět tak mi to vždycky dá jenom 1%, přitom by to mělo dát třeba 30%, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.