Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
borci ted jsem v te akademii kouzel nahore na mape a mám zjistit neco o Elder scrolls, mluvil sem s tim typkem ale nikam dal me to neposlalo, akorat ze mu mam najit nejaky knizky, to musim ?

Jo najdeš je v jednom dungeonu, jestli teda myslíš College of Winterhold univerzitu :D Jak už tady psala FeebeE tak na konci je kulatá budova kde je dost silná mage :D tam jí zabiješ a tam jsou ty knížky :)

Odesláno
Umberto: Je to quest hned na začátku hlavní linie, dostaneš ho ve Whiterunu (bílém průsmyku) od jarla, musíte se strážema běžet k nějaké hlídkové věži před Whiterunem a tam ten drak je. Dokud tento quest nedokončíš, tak žádné draky potkávat nebudeš
jo díky už jsem to našel, drak šel v pohodě, přece jenom už jsem na 15lvl. a mám válečnou sekeru s damage 49, jinak heavy armor celou výbavu mám z toho žlutýho materiálu. Těším se na brnění z draka.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu