Lasicek Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Čím větší kámen dáš, tím větší to bude mít účinky. Když dáš malej kámen tak ti to přidá jenom 1 many, ale když dáš obří tak ti to hodí 20 many. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 tak si asi nějakou komůrku vynechal. Dung musí být (jak si psal) vyčištěný do poslednícho creepa. FeebeE: neznáš na univerzitě nějakej úkol na conjuration? a četl jsem že vyvolat unbound deadra ne na Novice, já jsem Apprantice, ale Deadru nemam :D a ten Phinis Gestor moc kouzel nemá...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Ale tak ja v invertáři mam třeba 2 obří kameny a prostě na to očarování se mi nabídne jen ten drobný...jakto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 No nevím jestli bys se základama pochopil o čem je řeč. Ale daj se stáhnout český titulky a překlad český titulky?do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Neoficialni preklad pretahly z PC verze predpokladam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 to jo ale to do xka asi nedostanu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 borci ted jsem v te akademii kouzel nahore na mape a mám zjistit neco o Elder scrolls, mluvil sem s tim typkem ale nikam dal me to neposlalo, akorat ze mu mam najit nejaky knizky, to musim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 borci ted jsem v te akademii kouzel nahore na mape a mám zjistit neco o Elder scrolls, mluvil sem s tim typkem ale nikam dal me to neposlalo, akorat ze mu mam najit nejaky knizky, to musim ? Jo najdeš je v jednom dungeonu, jestli teda myslíš College of Winterhold univerzitu :D Jak už tady psala FeebeE tak na konci je kulatá budova kde je dost silná mage :D tam jí zabiješ a tam jsou ty knížky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFreewall Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 to jo ale to do xka asi nedostanu :-) Nedostaneš, ale můžeš si zaplatit VIP na share-foru, stáhnout si ISO a hrát v CZ... Samozřejmě se předpokládá, že máš alespoň flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 nemam :-) proto se ptám na tu angličtinu jak moc je zapotřebí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 FeebeE: neznáš na univerzitě nějakej úkol na conjuration? a četl jsem že vyvolat unbound deadra ne na Novice, já jsem Apprantice, ale Deadru nemam :D a ten Phinis Gestor moc kouzel nemá...:/ čím vyšší úroveň kouzel máš, tím se ti odemykají nová kouzla. Běžně stojí kolem 2000 goldů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 jo už mam Frost Atronacha a Bind Bow nebo jak to je :D já už teď jedu jenom na Conjuracion :D mam level 15 a draky mam zatim 5 :D a pět shoutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 ja zatím mám level 13 a draka jsem nepotkal ani jednoho, zatím dělám questy kolem a nejdu moc po hlavním příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 mím ještě jeden dotaz, jak se dá zrušit bod na mapě (modrý) který jsem si vytvořil sám. Bohužel mi nejde zrušit , i když na to místo dojdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Nad tím jsem taky včera faral :D. Musíš vytvořit nový a ono se tě to zeptá jestli chceš vytvořit, odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Nad tím jsem taky včera faral :D. Musíš vytvořit nový a ono se tě to zeptá jestli chceš vytvořit, odstranit díky, a ještě kde jste potkali prvního draka, já jsem už na levlu 14 odehráno tak 10 hodin , ale drak pořád nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Já jsem na levlu 2 a už jsem jednoho zabil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Já jsem na levlu 2 a už jsem jednoho zabil :Da kde jsi ho potkal tak rychle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 a kde jsi ho potkal tak rychle?? Dostal jsem ňáký quest, že jsem měl jít k ňáké věži tam byli ještě ňáci přátelé a já toho draka zneškodnil a všeci mi pak začli říkat Dragonborn xD. Přesně to popsat nedokážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Dostal jsem ňáký quest, že jsem měl jít k ňáké věži tam byli ještě ňáci přátelé a já toho draka zneškodnil a všeci mi pak začli říkat Dragonborn xD. Přesně to popsat nedokážu.tak to není moc přesný:D kdyby ses kouknul do splněných úkolů , jak se ten quest jmenoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Je to jeden q z hlavní questové linie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jak to je s těma texturama, když hru nainstaluju? Opravdu budou horší, než když budu hrát z dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Umberto: Je to quest hned na začátku hlavní linie, dostaneš ho ve Whiterunu (bílém průsmyku) od jarla, musíte se strážema běžet k nějaké hlídkové věži před Whiterunem a tam ten drak je. Dokud tento quest nedokončíš, tak žádné draky potkávat nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Plním úkoly pro frakci družníci a mám zabít uprchlého vězně, nevím, kde ho najít...poradíte prosím ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Umberto: Je to quest hned na začátku hlavní linie, dostaneš ho ve Whiterunu (bílém průsmyku) od jarla, musíte se strážema běžet k nějaké hlídkové věži před Whiterunem a tam ten drak je. Dokud tento quest nedokončíš, tak žádné draky potkávat nebudeš jo díky už jsem to našel, drak šel v pohodě, přece jenom už jsem na 15lvl. a mám válečnou sekeru s damage 49, jinak heavy armor celou výbavu mám z toho žlutýho materiálu. Těším se na brnění z draka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.