Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Já teda problémy s FPS mám. Zezačátku to šlo v pohodě, ale čim víc savů mám (momentálně asi 200), tim je hra línější. A to radikálně. A bugy nejsou? Třeba problémy s questy nebo záseky NPC postav? A máš patchnutou tu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Jo, patchnutý to mam. Jako bugy.. záleží na tom co u Bethesdy považovat za bug a co už ne. Samozřejmě že NPC se občas zaseknou, nereagujou.. ale nic co by zásadně ovlivňovalo běh hry. Věc, která mě zatim asi nejvíc naštvala jsou NPC, který nejdou zabít. Když maj 0 HP, tak si prostě kleknou, a za chvlíli se spamatujou a bojujou zas dál. Asi jsou to NPC, který nesmíš zabít kvůli nadcházející příběhový linii, ale když po tobě potom jde sedm takovejhle nezabitelnejch šmejdů, navíc jim nemůžeš utéct - kvůli questu- tak je to na mašli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Celdon Shooper : No on je tak trošku problém v tom, že ty by ses do křížku s těmahle lidma vůbec dostat neměl... pokud se ti to teda stalo nějak jinak než že si dělal bordel ve městech tak to sorry, ale mě se tohle stalo v Solitude když sem zabránil tý popravě, tak se do mě pustili stráže, ty mi problém nedělali (na lvl 35 už je to hračka) , ale jedna postava, u který je možný pak dělat nějaký čórování (mluví o tom jako o braní věcí který nikdo postrádat nebude, nevim jak se jmenuje), do mě furt šla a právě tohle dělal, a pak se do mě pustil už jenom když mě viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Já teda problémy s FPS mám. Zezačátku to šlo v pohodě, ale čim víc savů mám (momentálně asi 200), tim je hra línější. A to radikálně. Proč ty staré savy v průběhu hry nemažete ? Nechávám si jen tak 10 posledních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Proč ty staré savy v průběhu hry nemažete ? Nechávám si jen tak 10 posledních. ne že mám 1000 fyzických savů, ale 1000x uloženo. Savy si nechávám 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Celdon Shooper : No on je tak trošku problém v tom, že ty by ses do křížku s těmahle lidma vůbec dostat neměl... pokud se ti to teda stalo nějak jinak než že si dělal bordel ve městech tak to sorry, ale mě se tohle stalo v Solitude když sem zabránil tý popravě, tak se do mě pustili stráže, ty mi problém nedělali (na lvl 35 už je to hračka) , ale jedna postava, u který je možný pak dělat nějaký čórování (mluví o tom jako o braní věcí který nikdo postrádat nebude, nevim jak se jmenuje), do mě furt šla a právě tohle dělal, a pak se do mě pustil už jenom když mě viděl. To je možný. Každopádně v takovym tom divnym městě zlodějů, nevim jak se jmenuje, to nebylo úplně vyhnutelný. Když tam přijdeš poprvé, zabijou na náměstí ženskou. Během questů, který s tim souvisej, se dostaneš až do hospody, která patří nějáký rodině. To, co se v tý hospodě stalo, jsem doteď nepochopil. Přišel jsem tam a šel jsem za týpkem - quest zněl "Získej důkazy na tohohle týpka" - prohodil jsem s nim nějáký dialogy a pak už se se s nim nedalo dál bavit. Tak jsem to zkusil ještě jednou, ale on vytáh meč a šel po mě i s jeho bráchou, a nešli zabít. Navíc po mě šlo dalších pět nesmrtelnejch lidí a stráže. Do tý hospody ještě přišli další šmejdi, a začli kosit tyhle nesmrtelný - samozřejmě bez výsledku. Po třiceti minutách kosení nesmrtelnejch parchantů a stráží ze střechy kovárny, když jsem po několikátý "málem zabil" toho nesmrtelnýho týpka, mi to napsalo že jsem quest splnil. Což je sice skvělý, ale do toho města už nesmim ani vkročit, protože tam maj na mě takovou odměnu, že to až neni hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Tak to neni město zlodějů, to je spíš riften, to o čem mluvíš bude quest v Solitude, kde máš pro toho maníka vyšetřovat tu vraždu, jdeš do http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Silver-Blood_Inn Silver Blood Inn a tam si máš promluvit s tim Thonarem Silver Blood, ten je nějak nepřijemnej ale informace z něj dostaneš jenom já sem musel lockpicknout zámek od dvěří abych se k němu dostal, ale můžeš ho potkat i v tý hlavní místnosti řekl bych. Pak najednou někdo bud nějak očaruje nebo poštve zbytek jeho rodiny (syna a služku co zabijou jeho ženu o místnost vedle) proti němu, ty ho ubráníš a on si s tebou promluví, informace dostaneš a je to. Řekl bych že si něco ukrad a proto byl nasranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Potrebuju lehce poradit, vcera jsem zavital kvuli questu do riftenu, kde jsem se sel opit s jednim capkem a potom jsem se jen zbudil kilometry daleko po hoooodne sileny noci :) Quest The Night to Rember bbyl vpohode, dokonce i toho obra jsem umlatil, ale na konci questu jsem se dostal do nejake pevnosti magu (na nazev si nevzpomenu, byl to strasnej jazykolam a jelikoz jsem v praci tak nez bych to na nasem super kompu nasel, tak bych trikrat restartoval :)). Kazdopadne vetsinu magu jsem dal naprosto bez potizi, ale uplne dole ve sklepeni je krome nejak 3-4 aprenticu a podobny havete i Fire Wizard, ktery je proste neznicitelny....Meta jeden fireball za druhym, a kazda rana od nej mi bere tak tretinu zdravi a nez k nemu dojdu jsem vetsinou tuhej :) A nanestesti, ikdyz ho seknu power attackem s obema meci, tak mi prijde ze mu to nic neudela? Nema nekdo radu jak na nej? Ja to ted zkousel jen parkrat vcera vecer, pak me to nasralo a sel jsem spat, cetl jsem neco o zabitiho lukem, jeste jsem to poradne nezkousel, ale chtel bych vedet jestli nekdo quest delal a nejak pekne si s tim poradil.....k tomu jeste dodam ze vyvazeni obtiznosti mi prijde fakt divne....drak je uplna brnkacka, obr vas rozseka jednim machnutim a pak prijde nejakej posera ve sklepeni a jsem tuhej, presto, ze nikde jinde nemam problem a zabijim na jedno dve seknuti :D No v nejhorsim si to necham na potom az budu na vyssim lvl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Nevite nekdo, zda uz byl opraven ten xboxovi problem s horsimi texturami po instalaci? Rad bych hru nainstaloval aby mi nehucel xbox, ale nechci to mit osklivejsi a bohuzel si nepamatuju, jestli jsem stahoval update :D Snad se dockam odpovedi, ne jako o prispevek vysse (to uz jsem vyresil ;)), diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ano, problém už je vyřešen patchem 1.2 :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Diky ;) Zitra budu instalovat.... Jeste jeden dotaz pro ta ktere to dohrali...kolik jste nahrali hodin? Ja dnes zjistil ze uz mam 30 a v hlavni dejove linii jsem skoro vubec nepokrocil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Já hlavní příběh dohrál, když sem měl nahráno nějakých 70 hodin cca :) ale to bylo tim že sem se jen tak toulal po světě a dělal hodně vedlejších misí. Vždycky sem třeba udělal 1 q z hlavní linky a pak třeba 2-3 hodiny jsem se věnoval vedlejším misím a "couráním" po světě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Aha tak jestli tys to takhle delal cca 70 hodin, tak ja se svym tempem pokorim 100, otazka je jestli me to pak jeste bude bavit, zatim to nehrozi a vazne si to uzivam, obvzlast ted, kdyz delam questy pro companiony abych pak mohl byt vlkodlakem (respektive uz sem ale pouzivat beast formu jeste nemuzu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Teď mam nahráno nějakej 110 hodin a nejvíc mě to fakt bavilo do tý doby než sem dokončil ten hlavní příběh, cca těch 70 hodin, od tý doby už mě to prostě nebere tolik co dřív, přijde mi že už je to takový o ničem, i když tam mam ještě dost vedlejšáků a celý temný bratrstvo, ale už do toho prostě není taková chuť co dřív :) Ale každopádně je to výborná hra, která mě zabavila na fakt hodně dlouhou dobu! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Máte někdo ten skill v destruction magii, při kterym když máte dual casting, a uděláte například takovej ten double-fireball, tak ten co ho to trefí jakoby "škobrtne" a chvíli mu rvá než se vzpamatuje? Mě to docela těžce kazí hru, protože když ho to trefí, tak než se vzpamatuje tak už máte vycastěnej další fireball, zase ho trefíte a on zas ůškobrtne". Když na vás jde deset kostlivců, tak je to jedno, problém je když proti vám jde jeden silnej soupeř. Stačí ho totiž jednou trefit, a pokud máte dost magicky, tak už do něj jenom střílíte dokud nepadne, a on se ani nehne z místa. Nechystá se to Bethesda něják upravit v dalšim patchi? Třeba dát tomu trefenýmu míň času na zotavení, nebo tak něco.. Jen tak mimochodem - Já tu hlavní dějovou linii nehraju, protože se bojim že skončí moc brzo a moc blb2 a já už pak nebudu mít motivaci hrát zbytek hry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 To netuším s tim tvým problémem já mága nejel...a právě toho sem se taky bál, že mě to přestane pak bavit a taky se tomu tak stalo, už to není takový, proto sem se příběhu vyhejbal jak nejvíc sem mohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 To stim spellem je unbalanced ale furt sou jednotky ktery sou imuni na magii nebo na urcitej element. Ale zkus si hrat wariora a maxnout si hnedka kovarstvi a enchanting a i na nejtezsi obtiznost ses prakticky nesmrtelnej a davas ty nejelepsi potvory na par hitu. Meli by udelat nejakej patch a opravit ruzny veci. Jinak ta hra jako celek je naprosto uzasna ale kdyby doladili par chybek ( hlavne bugy ) a tyhle unbalanced veci. Byla by to perfektni RPG hra kterou by mel hrat snad kazdy RPG hrac . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 S tim dohranim to taky tak mam, vetsinou se snazim delat SQ vzdy pred dokoncenim hry (ovsem tady to s tim mnozstvim neni mozne), protoze pak uz to vetsinou ani nezapnu, ikdyz to mam vetsinou vplanu, viz treba novy batman :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Prosím vás, mám dotaz - dá se sehnat i česká verze Skyrimu? (nemyslím tím stáhnout si pak češtinu, ale přímo koupená hra s českou lokací) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Nevím o ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Prosím vás, mám dotaz - dá se sehnat i česká verze Skyrimu? (nemyslím tím stáhnout si pak češtinu, ale přímo koupená hra s českou lokací) Na konzole urcite ne, ceska lokalizace tam byla zrusena a je ted pouze na PC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 hele hoši jak to vypadá na konzoli? slyšel jsem že na konzoli to stojí oproti PC za pytel je to pravda? :D podle toho co čtu to musí být neskutečná pařba takže to každopádně chci pořídit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 hele hoši jak to vypadá na konzoli? slyšel jsem že na konzoli to stojí oproti PC za pytel je to pravda? :D podle toho co čtu to musí být neskutečná pařba takže to každopádně chci pořídit :D na konzoli můžeš nainstalovt HD texury a potom to nevipadá vůbec špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 a co bugy? prý je to zabugované :D ale nevím jestli to zase nebyl jen subjektivní pocit PCkaře vysazeného proti konzolím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 na konzoli můžeš nainstalovt HD texury a potom to nevipadá vůbec špatně. What? Nespletl sis nahodou sekci Umberto? Be Skyrimu nejdou instalovat zadne HD textury, ale vypada podle me velmi dobre.... A rozhodne stoji za to, nepreberne mnozstvi zabavy.... Zabugovane to je a nekdy jsou bugy dost silene, ovsem ja jse zatim nepotkal snad zadny vetsi, jen se mi sem tam zatoula follower a pak jeste bug s giantem, ktery te po machnuti kyjem odmrsti neuveritelne vysoko do vzduchu, jinak neni problem, ale to je holt individualni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.