LoCo99 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 perry určitě zkus , pak ti bude možná i jedno jak to vypadá na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypperbola Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Zdravím, mám problém. Stáhnul jsem si tuto hru a má to o pár mb více, než je kapacita disku. Co s tím, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 hypperbola: http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 podařilo se někomu dokončit tu svatbu ? zasnoubil sem se s Ysoldou z Whiterunu , jenže na tu svatbu přijde jen když dám wait a to mi napíše že : Failed : Attend your wedding .... a spawne se mi tam mrtvola toho koho sem obětoval v misi Boethias calling ... divnej bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ja se uspesne ozenil z Aelou z companionu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 O tu bych si ani hrábě neopřel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Kazdyho vec o co si bude a nebude opiratg hrabe, no kazdopadne si ji alespon lze vzit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 loco99: Je to známej bug, napíše to quest failed a objeví se mrtvola :D, nejnovější patche to opraví...aspoň myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 jo, tak to se podívám po patchi no.... sere mě že si nejde vzít uplně každou, měl sem vyhlídnutou Hroki z Markarthu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypperbola Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Problém, nenačítá mi stamina. Můžou za to ty sranda upíří věci? Protože když vylezu z odněkud na slunko, tak mi to dá pěknou facku. Víc odborně to popsat neumím :D prostě se mi neobnovuje stamina. Moc díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatimcz Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 ahoj ...mozna se to tu resilo ,ale napadalo me jestli by bylo mozne cestinu ktera je pc vlozit do xbox verze . dival jsem se pomoci Xbox_Image_Browse jsem rozbalil iso pote jsem si stahl bsaextractor.zipkterý slouzi k rozbaleni bsa souboru , je to verze na pc a nasel jsem si soubory kde jsou EN titulky . koncovky souboru z xbox verze a pc jsou stejne takze pokud bych se prepsal a znovu zabalil do .bsa, lze pomoci xbox image browse znova zabalit do iso? a vypalit? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ja jsem opravdovy dragonborn?Nevim co je realita,jsem nord. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 zařvi na mámu fus ro dah a zjistíš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokakoala Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 myslis HOS PO DA!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Hlavni linie hotova,35 level.No konec teda nic moc,cele dilo epicke a konec byl jako normalni souboj s drakem.Sice mi zustala hromada vedlejsich ukolu ale uz to neni ono bez hlavni linie.Jinak skyrim super hra,takova simulace dragonborna nez rpg .Asi zadna hra se tomu nevyrovna,zadnou hru jsem nehral 50 hodin aby me jeste bavila.Snad kingdoms of amalur ,trosku choutky po dalsim skyrimovi zasyti .) ach jo proc to jen skoncilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tak dohrat to s 35 levelem je trochu prasarna :D mam 54 a v pribehu sem u toho ze mam ten Dragonrend diky Elder scrollu.... ale tusim ze to bude něco jako předposlední quest.. jenže už mam udělaný všechny takový hlavnější questy, zbejvaj mi už asi jen nějaký chujovinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin88 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Neviete ako na misiu The way of the voice.postavim sa na tu crvenu blbost a nic. Sent from my iPhone :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jo lituju toho ze jsem dohral hlavni linii na 35 levelu.Ale hraji to dal uz na 50 levelu protoze kingdoms of amalur(hnojka s dobry bojovym systemem) me opravdu nebavi.Dalo se to cekat po takove epicke vyprave jako je skyrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Tak, já už jsem level 40, Main Story, Civil War a Thiefes a Dark Brotherhood questline kompletně dohrán, ted už zbývá jen College of Winterhold a Companions u kterých mi zbývají asi 3 mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lPeterl Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Je Skyrim hratelný na L2.0 flashi ? Nebyl jsem obětí silent updatu a nemám ban ani flag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ahoj , mam dotaz lze někde stáhnout a updatovat skyrim na verzy 1.4 bez připojrní na xbox live... Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlusa1468624633 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Lidi Skyrim mi slape, ale chybi mi tam proste kus obrazu??? mam orizly kraje, sotva vidim titulky. Nevi nekdo cim to muze bejt? Je to pálenka, tak treba tam se nekde vloudila chybicka...Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Ahoj , mam dotaz lze někde stáhnout a updatovat skyrim na verzy 1.4 bez připojrní na xbox live... Díky za odpověd http://www.xbuc.net/?searchString=skyrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 novinka: The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Dawnguard_DLC_XBOX360-LiGHTFORCE uz si brousim sekeru:cheesygrin: skoda ze na xku to vypada tak hrozne no aspon okouknu edit: brouseni moc nepomohlo pocestelej skyrim +ang downguard vysledek fatal crash hned pri nacitani dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Faxt nepochopim, jak muze byt vic jak pul roku po vydani a uz 1.6 patchi ve hre neco takoveho jako je neskutecne zamrznuti na vypnuti v quest linii Dark Brotherhoodu, dela se mi z Bethesdy fakt blbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.