onefootman Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 muzete mi prosim nekdo postnout do pm linky na sharerapid?teda pokud uz existují,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=93&p=2582358#p2582358tady tj Pokud vim, tak by ale měl být s CZ titulkama ne? a tahle verze neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Pokud vim, tak by ale měl být s CZ titulkama ne? a tahle verze neni CZ je jenom na PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak co už někdo sosáte? ja pořád čekám na sharerapid a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 V nadpisech u release je napsané xgd3 nicméně ve výpisu z abgx3 je napsané všude xgd2.. tak pak napište co to teda je :D .. díky chlapi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Zlobil me share-rapid.Na radu uploadera jsem stahl problemove party odjinud a vse zatim beha vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Docela cumim. Takhle rozsahla hra v JTAG ripu ma jen 3.67GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Chtěl bych poprosit jestli by mi mohl někdo poradit.Ja tyhle hry moc nehraju , takze par vecem nerozumim. 1 - na začátku u těch kamenů jsem si vybral válečníka,ale u ostatních je thief a mag - mam k nim chodit pravidelně nebo to bylo jen jednou? pořád mi to svítí na mapě - a když tam teď půjdu a dám mága nepřeorientujou se celkově moje schopnosti na maga? 2 - když hraju za válečníka jaké hlavní vlastnosti mám vylepšovat? je jich tam poměrně dost a mam v tom trochu zmatek 3 - jaké hl. věci mám sbírat? spousta brnění apod. má vysokou hodnotu,ale prodam je za malej peníz,že se mi ve finále ani nevyplatí to tahat s sebou co s knihama a diamantama? knihy přečtu,ale je potřeba je pořád mít v inventáři nebo je můžu zahodit/prodat? a diamanty hodí se na něco nebo je mám taky prodat? Protože tyhle hry ( rpg ) fakt nehraju tak se v tom motám,tak jestli je tu nějaká dobrá duše a poradí budu moc rád.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Chtěl bych poprosit jestli by mi mohl někdo poradit.Ja tyhle hry moc nehraju , takze par vecem nerozumim.1 - na začátku u těch kamenů jsem si vybral válečníka,ale u ostatních je thief a mag - mam k nim chodit pravidelně nebo to bylo jen jednou? pořád mi to svítí na mapě - a když tam teď půjdu a dám mága nepřeorientujou se celkově moje schopnosti na maga? 2 - když hraju za válečníka jaké hlavní vlastnosti mám vylepšovat? je jich tam poměrně dost a mam v tom trochu zmatek 3 - jaké hl. věci mám sbírat? spousta brnění apod. má vysokou hodnotu,ale prodam je za malej peníz,že se mi ve finále ani nevyplatí to tahat s sebou co s knihama a diamantama? knihy přečtu,ale je potřeba je pořád mít v inventáři nebo je můžu zahodit/prodat? a diamanty hodí se na něco nebo je mám taky prodat? Protože tyhle hry ( rpg ) fakt nehraju tak se v tom motám,tak jestli je tu nějaká dobrá duše a poradí budu moc rád.Díky hej kamo jak si to vypaloval jakou to má ochranu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Normálně přes poslední imgburn ochranu to nemá žádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Normálně přes poslední imgburn ochranu to nemá žádnou takže to nemá xgd3 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 xgd3 je formát disku,ne ochrana.XGD3 budou ted uz pomalu vsechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Neprojizdet v abgx!nenajde to xgd3,Vypalit normalne jako xgd3.Jinak mometalni novinky jsou docela neuveritelny,na skyrima se tesim hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 musím říct, že hra je to skvělá. ze začátku je to trošku nuda. musíte protrpět nudný dialogy a dostat se z bodu a do B a zpátky. Ale jakmile vlezete do prvního dungeonu, tak se začnou dít věci :) opravdu luxusní hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 musím říct, že hra je to skvělá. ze začátku je to trošku nuda. musíte protrpět nudný dialogy a dostat se z bodu a do B a zpátky. Ale jakmile vlezete do prvního dungeonu, tak se začnou dít věci :) opravdu luxusní hra! Hra je to úžasná,od vcerejska to hraju - doted a luxus...Jen pár vecem nerozumim,ale tak snad se to nejak casem poda.Prosimte jdou ti nastavit na kříž. jiné zbraně? ja mam asi nejak nesikovny ruce,jednou se mi to povedlo,ale ted mi to nejak nejde.Takže když chci prehodit ze stitu a mece na luk tak musim do menu coz je otrava,a když pouzivam kouzla tak mam vlevé ruce treba healing (pro mne) a v prave fire a bral bych kdyby to slo dat treba nahoru na krizovym ovl.Jinak uz mam na konte 3 dráčky Soptíky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Hra je to úžasná,od vcerejska to hraju - doted a luxus...Jen pár vecem nerozumim,ale tak snad se to nejak casem poda.Prosimte jdou ti nastavit na kříž. jiné zbraně? ja mam asi nejak nesikovny ruce,jednou se mi to povedlo,ale ted mi to nejak nejde.Takže když chci prehodit ze stitu a mece na luk tak musim do menu coz je otrava,a když pouzivam kouzla tak mam vlevé ruce treba healing (pro mne) a v prave fire a bral bych kdyby to slo dat treba nahoru na krizovym ovl.Jinak uz mam na konte 3 dráčky Soptíky :-) tohle teda nevím, sám to hraju něco přes dvě hodiny (sem v nějakým dungu a likviduju kostlivce a obřího pavouka) takže zbraně přepínám stylem menu - výběr zbraně. ale to sem se chtěl zeptat, nevíš prosím tě jak přes tyhle dveře? tu kombinaci nemůžu najít... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jo tak tady jsem se taky pekne seknul.Myslim ze to bylo sova-mura-medved od nejmensiho krozku.... zkus to Tak to jsi toho jeste moc nevidel :-) .,pockej az budes v prvnim meste a utkas se s prvnim drakem... jen takova mala rada,nepln driv vedlejsi mise,nez dostanes hl.misi aby jsi dosel za mnichama do chramu - je to zbytecny - lokace jsou moc daleko a stejne tam moc nepochodis... a šetři prachy na kone... stojí 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jo tak tady jsem se taky pekne seknul.Myslim ze to bylo sova-mura-medved od nejmensiho krozku.... zkus to je to ono supr :) jak si na to přišel? koukal sem všude po zdech a po zemi a nikde žádná nápověda jako u předchozích mříží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 je to ono supr :) jak si na to přišel? koukal sem všude po zdech a po zemi a nikde žádná nápověda jako u předchozích mříží Já na to nepřišel - to moje ženská. :D paří se mnou a já byl bezradnej tak se na to koukla a bylo (a to je blondyna ).mazec... s tema zbranema to jde,parkrat se mi to povedlo,ale to nastaveni toho mi pripada dost chaoticky vyreseny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Chtěl bych poprosit jestli by mi mohl někdo poradit.Ja tyhle hry moc nehraju , takze par vecem nerozumim.1 - na začátku u těch kamenů jsem si vybral válečníka,ale u ostatních je thief a mag - mam k nim chodit pravidelně nebo to bylo jen jednou? pořád mi to svítí na mapě - a když tam teď půjdu a dám mága nepřeorientujou se celkově moje schopnosti na maga? 2 - když hraju za válečníka jaké hlavní vlastnosti mám vylepšovat? je jich tam poměrně dost a mam v tom trochu zmatek 3 - jaké hl. věci mám sbírat? spousta brnění apod. má vysokou hodnotu,ale prodam je za malej peníz,že se mi ve finále ani nevyplatí to tahat s sebou co s knihama a diamantama? knihy přečtu,ale je potřeba je pořád mít v inventáři nebo je můžu zahodit/prodat? a diamanty hodí se na něco nebo je mám taky prodat? Protože tyhle hry ( rpg ) fakt nehraju tak se v tom motám,tak jestli je tu nějaká dobrá duše a poradí budu moc rád.Díky Dokázal by mi někdo odpovědět? snad tu vsichni nejsou takovy amateri na rpg jako ja :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Já na to nepřišel - to moje ženská. :D paří se mnou a já byl bezradnej tak se na to koukla a bylo (a to je blondyna ).mazec... s tema zbranema to jde,parkrat se mi to povedlo,ale to nastaveni toho mi pripada dost chaoticky vyreseny... aha tak to je šikovná :D jinak kouzla jsou tam epický. teďka sem vyčaroval blizzard a nemám slov :) člověk fakt musí pařit za kouzelníka nebo alespoň jako já warrior/mage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 a jak hrajes zaroven za válečníka a mága? ja dal u tech kamenů válečníka a nejaky kouzla taky pouzívám,ale ze by to byli takovy "orgie" jak pises to ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 tak to hraju i já :) ty luxusní kouzla jsou ze svitků, které sem někde našel. normálně ty kouzla neumím nebo bychle od nich sou hrozně drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jj tak to uz vim,ja nasel jen jeden,a to vytvorilo nejakyho obra z kamenů a byl to mazec to jo... Počkej na Dragon Shouts - poprvý když jsem zařval tak jsem mel az husinu na zadech a malem mi odesli repraky na domacim kinu . Zeptam se te na jednu vec,a pak mi to prosimte napis.Někdy je ten Dragon Shout fakt strasne silnej , ale vetsinou jen zarve a i efekt je mensi... Az na to narazis,napis mi,jestli se ti to deje taky,nebo jestli je potreba tam neco udelat.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasx Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Pokud umis anglicky tak si procti tneto web http://www.uesp.net/wiki/Main_Page Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.