Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Elder Scrolls: Skyrim

onefootman

Recommended Posts

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

borci, uz sem se dostal dal, tenka jdu nekam po mape na severo vychod, potkal sem tam necromancery co na mě kouzlí mrazem :/ vždycky umřu, jak na ně útočit ?

EDIT: už sem to pořešil, místo zbraně co má bonus 5% mrazu jsem dal zbraň s 5% šoku, a dal sem je na 2rany :D

Teď mám další dotaz, kdy budu mít kouzla jako stormcall atd. zatím mám jen oheň, šok, a ještě shout (jak řve cosi, a protivníka sejmu k zemi tím řevem) .. kdy budu mít lepší kouzla?? musím si je nějak koupi bo co?? např tady v tom videu 3:00

http://www.zing.cz/videa/prehrat/tz-5572/the-elder-scrolls-v-skyrim-gameplay-demo-cast-3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď mám další dotaz, kdy budu mít kouzla jako stormcall atd. zatím mám jen oheň, šok, a ještě shout (jak řve cosi, a protivníka sejmu k zemi tím řevem) .. kdy budu mít lepší kouzla?? musím si je nějak koupi bo co?? např tady v tom videu 3:00

http://www.zing.cz/videa/prehrat/tz-5572/the-elder-scrolls-v-skyrim-gameplay-demo-cast-3

to teda nevím. takový efektní kouzla mám akorát ve svitcích a shoutů umím 6 ale ani jeden takový. Co sem se tak koukal musíš jít do nějakýho města, kde jsou kouzelníci a naučit se to od nich.

Odkaz ke komentáři

to teda nevím. takový efektní kouzla mám akorát ve svitcích a shoutů umím 6 ale ani jeden takový. Co sem se tak koukal musíš jít do nějakýho města, kde jsou kouzelníci a naučit se to od nich.

a jak se naučit nové shouty, teď jsem narazil na nějaky dračí hnízdo bo co, lital tam drak, ale najednou zmizel takze sem nebojoval naštěsti :D a pak tam bylo na skale takovy ty znaky, napsalo mi to že sem se naučil cosi s frost, mám to mezi shoutama, ale nejde mi to použít :( a frost mám zašedly ...

Odkaz ke komentáři

je to ono supr :) jak si na to přišel? koukal sem všude po zdech a po zemi a nikde žádná nápověda jako u předchozích mříží

Když jsi se podíval zblízka na ten zlatej pařát co máš v batohu tak na něm jsou ty obrázky vyrytý :D

Odkaz ke komentáři

a jak se naučit nové shouty, teď jsem narazil na nějaky dračí hnízdo bo co, lital tam drak, ale najednou zmizel takze sem nebojoval naštěsti :D a pak tam bylo na skale takovy ty znaky, napsalo mi to že sem se naučil cosi s frost, mám to mezi shoutama, ale nejde mi to použít :( a frost mám zašedly ...

musíš mít duše draků (tím že je zabiješ) a těma si ty shouty odemkneš.

Odkaz ke komentáři

a draci jsou jen v misím (v dějové lince) nebo je mohu najít i na mapě volně ?

Draci mají udajne svojí vlastní ui a nejsou scriptovany,takže se objevují nahodile..Bohužel mam pocit,že leckterej medved je silnejsi nez drak :-(

Odkaz ke komentáři

Draci mají udajne svojí vlastní ui a nejsou scriptovany,takže se objevují nahodile..Bohužel mam pocit,že leckterej medved je silnejsi nez drak :-(

čím víc postupuješ v příběhových questech, tím víc draků potkáváš. To potvrdili i vývojáři a je to tak.

Jinak s tebou opět souhlasím. Draci jsou až na vyjímky malina :/ není problém dát dva naráz. I když narazil sem na jednoho, ke kterýmu když sem se přiblížil z boku, tak se otočil a sežral mě. Toho sem musel likvidovat na dálku.. jinak jsou opravdu easy

Odkaz ke komentáři

Sežral ? jeee to bych bral :cheesygrin: ja si davam lektvar odolnosti proti ohni atd..a kropim to do nej lukem a kdyz mu zbejva malo tak k nemu prijdu a zatnu mu cepel do hlavy...

EDIT : ted me cekalo nemilé zjisteni - zapnu Skyrim a vsechny zbraně na urovni 10 (i luk kterej byl 19) , 3x jsem to loadoval a porad to sami...To je pech...:cry:

Odkaz ke komentáři

Draci EASY ??? Safra pánoivé jakto ? Já si dávám necromancery, zvířata atd skoro na jednu ránu, ale draka dávám dvě hodiny i s tou ženskou co se mnou chodí, vůbec mu neubejvá energie . Teď vždy beru nohy na ramena když draka potkám.

Tak jsem se chtěl zeptat jak draka likvidujete ?

Odkaz ke komentáři

já šípama,a az je dost zranenej a klesne na zem tak ho vezmu sekyrou po palici.

Nevíte jak s koňma? vždycky nekam jedu,prijdou nepratele,slezu z kone a on hned bezi bojovat... ted jsem potka šavlozubýho tygra - jednou mavnul prackou a mel jsem z kone karbanatky

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo proc mi v magii v polozce magece effects svítí některé položky červeně? Konkretne je to : Drains 25 points of magicka,Ataxia - horsi paceni zamku,a rockjoint - horsi schopnosti se zbranema...nevim jestli jsem nejakej ocarovanej nebo co s tim mam delat,ale je pravda ze se mi hur bojuje,oteviraj zamky atd....díky

edit:už jsem na to přišel, použijte lektvar- cure all diseases

Odkaz ke komentáři

Draci EASY ??? Safra pánoivé jakto ? Já si dávám necromancery, zvířata atd skoro na jednu ránu, ale draka dávám dvě hodiny i s tou ženskou co se mnou chodí, vůbec mu neubejvá energie . Teď vždy beru nohy na ramena když draka potkám.

Tak jsem se chtěl zeptat jak draka likvidujete ?

ze začátku to nebylo tak jednoduché, ale teď jsem 18lvl, mám kompletní trpasličí heavy armor s dost silnou elfskou mace.

Likviduju draky tak, že ta baba co se mnou chodí po něm střílí šípy, já sem tam fireball a když je na zemi, tak flame s healem a mlátím do něj macekou

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

potreboval bych poradit s questem The way of the voice s casti Speak to the the Greybreads

Vyjdu na horu (obejdu snezneho trolla) a vlezu do chramu, prijdou za mnou 4 knezi. Promluvim s nema a mam prokazat ze jsem Dragonborn. Chteji abych na ne zautocil... Vyberu shout unrelenting force ktery jsem se naucit po zabiti prvniho draka. Ale nejde mi pouzit samostatne... Tak k tomu pouzivam FLAME. Jakmile na ne zautocim tak se do me pusti a zabijou me.

Dela neco spatne? Jsem na 6tym levelu.. Nebo tam mam jit az pozdeji?

Diky za info

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

potreboval bych poradit s questem The way of the voice s casti Speak to the the Greybreads

Vyjdu na horu (obejdu snezneho trolla) a vlezu do chramu, prijdou za mnou 4 knezi. Promluvim s nema a mam prokazat ze jsem Dragonborn. Chteji abych na ne zautocil... Vyberu shout unrelenting force ktery jsem se naucit po zabiti prvniho draka. Ale nejde mi pouzit samostatne... Tak k tomu pouzivam FLAME. Jakmile na ne zautocim tak se do me pusti a zabijou me.

Dela neco spatne? Jsem na 6tym levelu.. Nebo tam mam jit az pozdeji?

Diky za info

To co se od nich naučíš tak si dej do obliběných, pak křížkem na Joypadu (šipka dolu nebo nahoru ) si to kouzlo vyber a označ k použití, pak hopoužiješ tuším že RT (ten pravej nebo levej horní vepředu, už si nepamatuju) to jsou totiž kouzla který nedrží v ruce ale dělá je stejně jako třeba ten výkřik. Pak od nich dostaneš ještě jedno kouzlo a pak začnou vyvolávat modrýho ducha, na toho ducha to nový kouzlo třikrát použiješ a máš vyhráno.

Odkaz ke komentáři

To co se od nich naučíš tak si dej do obliběných, pak křížkem na Joypadu (šipka dolu nebo nahoru ) si to kouzlo vyber a označ k použití, pak hopoužiješ tuším že RT (ten pravej nebo levej horní vepředu, už si nepamatuju) to jsou totiž kouzla který nedrží v ruce ale dělá je stejně jako třeba ten výkřik. Pak od nich dostaneš ještě jedno kouzlo a pak začnou vyvolávat modrýho ducha, na toho ducha to nový kouzlo třikrát použiješ a máš vyhráno.

Takze prijit k nim, dat si do ruky jen to SHOUT kouzlo a pouzit na ne? Protoze kdyz na ne zautocim (jak chteji) tak me zabiji.

Odkaz ke komentáři

Takze prijit k nim, dat si do ruky jen to SHOUT kouzlo a pouzit na ne? Protoze kdyz na ne zautocim (jak chteji) tak me zabiji.

Já už si nepamatuju jestli to máš použít na ně nebo na něco nebo jen tak do vzduchu.

To já tu mám jiný problém s Questem The Blessings of nature. šipka mě zavede do jeskyně kde je to takový krásný, stromy, voda, motýly a uprostřed jeskyně ostrov s ženskou Asta a s zřejmě s jejím přítelem. S Astou si můžu pokecat a pak jdu dále za šipkou a na skále je veliký ozářený strom a ve stropech jeskyně jsou díry z kterých tečou dva vodopády. Mohutné kořeny toho stromu mi však brání v cestě abych došel na místo questu přímo pod korunu stromu.

Dělal tohle někdo prosím ? Vůbec nevím co tam :(

Odkaz ke komentáři

Borci teď dělám misi DIPLOMATIC IMMUNITY kde mám za úkol se převlect na nějakou oslavu, zaujmout lidi (to uděla jeden borec) a hledat info o dracích, všechno sem našel zabil a vracím se to říct té borce, ale nevrátili mi moje oblečení a zbraně, kde ho dostanu??

Odkaz ke komentáři

Borci teď dělám misi DIPLOMATIC IMMUNITY kde mám za úkol se převlect na nějakou oslavu, zaujmout lidi (to uděla jeden borec) a hledat info o dracích, všechno sem našel zabil a vracím se to říct té borce, ale nevrátili mi moje oblečení a zbraně, kde ho dostanu??

jak to řekneš ženské v hospodě ve vesnici (jméno teď nevím, ale první vesnice, kterou navštívíš ze začátku hry) tak dole ve sklepě je truhla a tam máš všechny věci.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu