TeronCZ Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 hnedka s tou druhou sadou obrázků se ztotožňuju :D takže to paříš přímo z dvd ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 takže to paříš přímo z dvd ? :) nn měl sem to nainstalované na hdd :) ale přešel sem na pc verzi v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Skyrim best game ever volove...Nemuzes nic rict na tu hru,ze pokulhava AI ,to se da pochopit podivej se na ten obri svet.To je nadhera,audio,akorat nekdy ta obtiznost no ale to k tomu patri.Proste nevim kam driv jit,mam jeden ukol nejdal kde jsem,narazil jsem na dalsich 20 ukolu po ceste.Fakt nevim co delat,neuveritelne.Ja to mam nainstalovane na hdd,a ty chyby o kterych bylo zmineno ,dokreslovani textur.Tak me se to nekona,vse mam krasne nacteny,spis mi to nenacitalo s dvd.Skoda ze na xku neni cestina no.To je jedina vytka,ze grafika je na pc o dva stupne dal?Bud jsem slepej,nebo nevim ale na pc,ps3,xbox,mi to prijde uplne stejne,krom par stinu a na pc jsem si mozna vsiml jen lepsi ztvarneni ohne.Jinak je to totozne,nemam rad pc wankers.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 čau :) jakou rasu, kámen si mam vybrat když chci mít jako velkou magicku? :D Nejvíce kouzlím a štve mě že za thiefa jsem měl stejný kouzla jako teď za kouzelníka? Kde třeba získám blesk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 čau :) jakou rasu, kámen si mam vybrat když chci mít jako velkou magicku? :D Nejvíce kouzlím a štve mě že za thiefa jsem měl stejný kouzla jako teď za kouzelníka? Kde třeba získám blesk? kámen ti to neovlivní. ten jenom ovlivní 20% bonus k učení těch daných věcí. Jinak 50 magicky navíc ze začátku má High Elf. Hraju za něj, dělám úkoly pro Ledohradskou univerzitu a je to znát :) Blesk se naučíš tam nebo u kouzelníka v prvním velkém městě co navštívíš. Je u krále v tom domě Skyrim best game ever volove...Nemuzes nic rict na tu hru,ze pokulhava AI ,to se da pochopit podivej se na ten obri svet.To je nadhera,audio,akorat nekdy ta obtiznost no ale to k tomu patri.Proste nevim kam driv jit,mam jeden ukol nejdal kde jsem,narazil jsem na dalsich 20 ukolu po ceste.Fakt nevim co delat,neuveritelne.Ja to mam nainstalovane na hdd,a ty chyby o kterych bylo zmineno ,dokreslovani textur.Tak me se to nekona,vse mam krasne nacteny,spis mi to nenacitalo s dvd.Skoda ze na xku neni cestina no.To je jedina vytka,ze grafika je na pc o dva stupne dal?Bud jsem slepej,nebo nevim ale na pc,ps3,xbox,mi to prijde uplne stejne,krom par stinu a na pc jsem si mozna vsiml jen lepsi ztvarneni ohne.Jinak je to totozne,nemam rad pc wankers.) rozdílový screeny ti tu dělat nebudu, ale je to znát minimálně v pohledech do dálky... Verze na xbox je pěkná, ale na pc je o dost hezčí. Dál to rozebírat nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Ahoj, je nejaky zpusob jak se v takovych tech miniquestech, ci spise ukolech nasmerovat za cilem....nebo si alespon vyjet to kecani od tech lidi co to zadavali, at vim kam se dostat? Dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 v menu si veberes misi jakou chces a zmačkneš x -ukáže ti kde se cíl mise nachazi,a když zmačkneš A tak si dal misi jako aktivní,a kup si kouzlo appretiance (nebo tak nejak) a to ti bude ukazovat cestu jako ve Fable - hodi se pokud hledas nekoho treba ve meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Vim jak se dostat ke questum, problem je ze takovy ty drobny questy, kdy se nekdo nahodou zmini neco udelej, tak k tem to nefunguje a lokaci na mape to neukaze.......kde sezenu to kouzlo a fungovalo by kdyz tak na tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 koupis ho u kouzlenika ve whiterunu v palaci... na neco funguje na neco ne... castym pouzivanim se zlepsuje.. EDIT : ja jsem mel treba rict nejaky mali holce nejakej vzkaz od kluka a nemohl jsem ji ve whiterunu nikde najit,na mape se to neukazovalo ale to kouzlo me k ni v pohode dovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jakou vlastnost mam skillovat aby se mi zvysovala STRENGH? Aby unesl vic veci... Momentalne mam 9ty level a hodnotu 305 (tusim, ze jsem ji mel uz i na nizsich levelech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Cus taky parim, je to fakt luxusni hra! mam 5 level a potuluju se v tom bílem průsmyku.. ted mi zadali ukol ze mam najit nejakou redguardku a ze by mela bejt v tom meste...ale nemuzu ji najit :/ nevite kde je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Cus taky parim, je to fakt luxusni hra! mam 5 level a potuluju se v tom bílem průsmyku.. ted mi zadali ukol ze mam najit nejakou redguardku a ze by mela bejt v tom meste...ale nemuzu ji najit :/ nevite kde je? je v krčmě ve Whiterunu. jak vlezeš do města, tak běžíš pořád rovně až doběhneš do krčmy a tam je. vaří tam v postraní místnosti něco v kotlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 čau proč jestě neni region free na netu když to vyšlo v patek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFreewall Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jakou vlastnost mam skillovat aby se mi zvysovala STRENGH? Aby unesl vic veci... Momentalne mam 9ty level a hodnotu 305 (tusim, ze jsem ji mel uz i na nizsich levelech) Při postupu na další level máš na výběr Health Magicka a Stamina, tak dáš staminu a nosnost se ti zýší o 5 bodíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Při postupu na další level máš na výběr Health Magicka a Stamina, tak dáš staminu a nosnost se ti zýší o 5 bodíků A ja vse daval do magicka / health... protoze mage :) Diky za info No pockam na dalsi level a uvidime. Popr. by to chtelo najit nejake predmety ktere zvysuji strengh... (na magickou mam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jak je to prosim vas s ocarovanim, cetl jsem, ze kdyz znicite onu zbran s ocarovanim tak ho ziskate, ale to asi neplati nejak na porad, ze pak tehnle druh ocarovani muzu za nejaky poplatek na ocarovacim stolu vyuzit? Radsi se zeptam nez to podelam.....respektive mam jeste dotaz, jestli jde ocarovani prodluzovat, protoze, vzy, kdyz pouzivam ocarovanou zbran, tak je napravo ukazatel, ktery ubyva, predpokladam, ze to je ukazatel ocarovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 JJ, je to ukazatel očarování, až dojde do konce, tak tu zbraň v inventáři znovu nabiješ těmi kameny duchů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 seknul sem se na tomhle místě: mám zapsat nějaký data do lexikonu a odnést to nějakýmu Septimovi. Vůbec nevím na co mám klikat :-/ byl už u toho někdo? je to z questu pro Ledohrad.. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nemate nejaky dobry triky na trolla? Stve me jak se ten hajzlik regenerujue.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 je v krčmě ve Whiterunu. jak vlezeš do města, tak běžíš pořád rovně až doběhneš do krčmy a tam je. vaří tam v postraní místnosti něco v kotlu Už jsem jí našel, díky :) ted sem osvododil toho maníka ve vězení a on mi řekl kde najdu toho kamatu nebo jak se jmenuje...tak tam teď jdu, a pak pujdu za šedovousíma :) co mě tam čeká?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Už jsem jí našel, díky :) ted sem osvododil toho maníka ve vězení a on mi řekl kde najdu toho kamatu nebo jak se jmenuje...tak tam teď jdu, a pak pujdu za šedovousíma :) co mě tam čeká?? seš tam jak já :D takže pššt ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Taky už jsem si všiml :D Dík ;) já mam level 6 a potkal jsem jakoby druhýho draka, ten do mě picl a bylo po mě :D Jinak jaký že kouzlo tady padlo jak ti to ukazuje cestu? Je to nějak časově omezený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Taky už jsem si všiml :D Dík ;) já mam level 6 a potkal jsem jakoby druhýho draka, ten do mě picl a bylo po mě :D Jinak jaký že kouzlo tady padlo jak ti to ukazuje cestu? Je to nějak časově omezený? začíná na clay...cosi nevím.. česky je to jasnozřivectví (asi :D ) to kouzlo žere při používání dost many. takže se hodí jenom na vteřinku kliknout a potom někde zase. mám 300 many a i tak mi mizí dost rychle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 jaký destruction kouzla nejvíc používáš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 jaký destruction kouzla nejvíc používáš? :D plameny a blesky, ničení mám na úrovni 69 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.