Dunky Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Zdravím zajímalo by mě jaký fw. budu mít v PS3, když si koupím úplně fungl novou. (Plánuji na zimu koupit PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 na zimu? tak to asi urcite ten nejnovejsi popr urcite ne 3.55! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 na zimu? tak to asi urcite ten nejnovejsi popr urcite ne 3.55! Aha tak to je celkem škoda :(, ale něco vymyslím určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Kupoval jsem si PS3 zhruba před 3 týdny z Czechcomputers a dorazila mi konzole s FW 3.56 :cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.