marshall15 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 cus, pokousel jsem se downgrade, ale nejak se mi to nepovedlo, tak jsem chtel udelat restore, a kdyz ho udelam tak to pise error 3194, prosím poradte co s tím. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Předpokladam, že se tam pokoušíš nahrát nižší FW než 4.3.5, takže nižší tam nedáš, na 4.3.5 ale neni JB ani unlock, pokud mas shsh zalohu, tak tam muzes dat 4.3.3 pres nejaky programek, to si někde zjistiš, tohle jsem nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marshall15 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 dobre, dík za radu, už jsem to vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartsimens Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jak si to prosim vyresil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marshall15
cus, pokousel jsem se downgrade, ale nejak se mi to nepovedlo, tak jsem chtel udelat restore, a kdyz ho udelam tak to pise error 3194, prosím poradte co s tím. díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.