bindiz582 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 tedko jsem nasel na netu . hral to uz nekdo, nebo to je fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Nechápu tě. pro by to měl byt fake? šak to je minis hra ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 to je minis? toho jsem si nevsim hned jdu zkusit stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 notak tam to bilo přimo ukazane jak to načitalo alespon mislím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ano je to minis, ale přitom je to docela dlouhé a grafika je vcelku pěkná. Tuhle hru jsem už dohrál a mohu ji jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.