jamail Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 možná se to sem nehodí ale nevěděl jsem kde to sem napsat, kde seženu Full HD nebo HD filmy s dabingem ? ale aby to byly torrenty nebo prostě rychle stahující soubory .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 http://tracker.cztorrent.net/torrents ............................... Já jsem odsud postahoval hafo filmů v HD i 3D filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 HDclub.sk (www.hdclub.sk) Poměrně kvalitní fórum zaměřené na HD obsah. Doporučuju poohlídnout se po ripech od gogomira, kvalitní obraz a u většiny anglická/česká/slovenská DTS stopa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Geobba posles mi pls pozvanku ? vypada to zajimave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Fórum je bez pozvánek. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 2Geobba: ja myslim ze je na pozvanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jo, máš pravdu. Teď na to koukám. Dřív to tam určitě nebylo. Bohužel, v tom případě nemůžu bejt nijak nápomocen, protože nemám oprávnění posílat pozvánky. (to můžou lidé s 300 příspěvky nebo 50ti založenými vlákny), a já nesplňuju ani jedno (zatím). Nicméně si můžeš zažádat o pozvánku na Facebooku http://www.facebook.com/topic.php?uid=52494130101&topic=27583 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Jinak stáhneš nějaké Blue RAY .... a je to 720 p nebo 1080 p HD teď nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
možná se to sem nehodí ale nevěděl jsem kde to sem napsat, kde seženu Full HD nebo HD filmy s dabingem ? ale aby to byly torrenty nebo prostě rychle stahující soubory .. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.