Anubis1 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Uz je na netu ke stazeni:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Tak už jsem si to zapařil a není to vůbec špatné :-) Řekl bych hodně krvavý Gears Of War .-) Jinak ta podobnost je opravdu znát, ale hrajete se to dobře. Ovládání mi hodně sedlo, dokonce víc než u Gears Of War kde se mi zdálo, že přeci jen trošku plave, ale tady je to skoro přesné 9/10, hratelnost taky dobrá 8/10, grafika lehce nadprůměrná7/10. Uvidíme co předvede plná verze. Co bych vytknul je nemožnost krytí a to jak za překážky tak ani na blízku. Zatím pro mě celkově 8/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sertr Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 právě nemožnost krýt se tý hře dává mnohem akčnější status. každá bitva je dost frenetická a prostě se MUSÍTE zapojit do close-combat samozřejmě třeba do Gearsů krytí patří ale v Space Marines jsme docela rád, že tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Taky už jsem zapařil a můžu jen potvrdit že je to hodně krvavé. Grafika slušná a hratelnost místy celkem náročná, hrál jsem na normal a těch zelenejch padouchů tam bylo najednou tolik že jsem to nestíhal kosit. Komba jsou super a ty zpomalovačky efektní. Mě to chytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 kdy ma vyjit plne nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Plná hra vychází u nás 9. září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Taky jsem zkusil a musím potvrdit, že je to hodně akční a krvavé a někomu to zkrátka vyhovuje a někomu ne. Hra není stavěna na taktiku a krytí, ale na akci a řekl bych, že dosti věrně vás vtáhne do role jednoho z vojáků space marines, kteří kosí mnohem větší pluky orgů ve strategii Dawn of War. Demo na mě působí jako celkem slušná hra, ale za koupi mi asi stát nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Demo se mi hodně líbí, kombinace melee boje a střelných zbraní je pěkná, nevim ale jestli by mě plná verze bavila, Warhammer universum vůbec neznám, nikdy sem z toho nic nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sertr Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ono z prostředí Warhammeru či konkrétně Warhammeru 40k moc her není a často nestojí za koupi určitě ale doporučuju si přečíst nějakou knížku ať už fantasy(Warhammer) či sci-fi(Warhammer 40.000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 sice sem PSkar ale v PS3 sekci neni zadnej topic o Warhammer... musim rict jediny "z demicka sem si zešlehal kalhoty" Warhammer se mi hrozne libi... nevim proc ale nejak mi sedlo.. urco jak budou penize kupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Tak uz je venku Warhammer 40000 Space Marine REAL JTAG Rip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Tak uz je venku Warhammer 40000 Space Marine REAL JTAG Rip no PARÃDA ale na co ti to vlastne je :D kdyz to nemuzes vypalit a hrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Ja to hrat muzu, jelikoz mam JTAG :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.