Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Warhammer 40k: Space Marine Demo

Anubis1

Recommended Posts

Tak už jsem si to zapařil a není to vůbec špatné :-) Řekl bych hodně krvavý Gears Of War .-) Jinak ta podobnost je opravdu znát, ale hrajete se to dobře. Ovládání mi hodně sedlo, dokonce víc než u Gears Of War kde se mi zdálo, že přeci jen trošku plave, ale tady je to skoro přesné 9/10, hratelnost taky dobrá 8/10, grafika lehce nadprůměrná7/10. Uvidíme co předvede plná verze. Co bych vytknul je nemožnost krytí a to jak za překážky tak ani na blízku. Zatím pro mě celkově 8/10.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky už jsem zapařil a můžu jen potvrdit že je to hodně krvavé. Grafika slušná a hratelnost místy celkem náročná, hrál jsem na normal a těch zelenejch padouchů tam bylo najednou tolik že jsem to nestíhal kosit. Komba jsou super a ty zpomalovačky efektní. Mě to chytlo.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem zkusil a musím potvrdit, že je to hodně akční a krvavé a někomu to zkrátka vyhovuje a někomu ne. Hra není stavěna na taktiku a krytí, ale na akci a řekl bych, že dosti věrně vás vtáhne do role jednoho z vojáků space marines, kteří kosí mnohem větší pluky orgů ve strategii Dawn of War.

Demo na mě působí jako celkem slušná hra, ale za koupi mi asi stát nebude...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu