danfri Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ahoj,mám F1 2010,ale když spouštím hru napíše mi to že mám spustit launcher který ale v souborech není.Stáhl jsem asi 15 cracků a napíše mi to u některých chyba,poradíte mi prosím ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 A jakou chybu ti tu u těch cracků napíše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 U všech píše něco jiného,u jednoho že chybí součást fmodex dll. ale taky mi tam chybí ten launcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Poradíte někdo prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Přeinstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ahoj, jak je to s hrou a její obtížností? Zajímá mě jestli si vezmu třeba lotus, zvolím nejtěžší obtížnost a vyjedu na trat. Jak to vypadá s dojezdem do cíle, jestli i s takovým vozem se dají vyhrávat závody nebo ne. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Sunfig,já už to přeinstaloval asi 9x a nic, :( , nevíte ještě někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Sunfig,já už to přeinstaloval asi 9x a nic, :( , nevíte ještě někdo ? Stáhni jiné iso nebo zkus to vypálit a nainstalovat na jiné pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jiné PC nemám,(měl jsem,spálil se) a sestra to v notebooku nechce :D pošli prosím link na nějakou funkční verzi díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jiné PC nemám,(měl jsem,spálil se) a sestra to v notebooku nechce :D pošli prosím link na nějakou funkční verzi díky Nemám link, nehraju to :) , zkus si pohledat na cztrackeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ok,díky......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.