freerider Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 ahoj poridil sem si tuhle hru a nak nevim asi sem lama ci co ale vubec se mi nadari otevrit prvni zamceny dvere (maj se nak vyhackovat tzn.seradit naky cislice ci co nevim jak se k nim mam dostat a co delat pak) tak jetli to nekdo hraje tak at mi pls pomuze..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 ježišššš........ jo musíš v tý tabulce, která je rozdělená na levou a pravou část , tak v tý pravý najit číslo , které je i v té levé půlce a dveře se otevřou. tohle budeš potřebovat k otvírání dveří po zbytek hry , už mě to docela někdy štve ,ale jinak hra je to dobrá ..........ale teď jsem se zasekl v 8 kole ............furt mě tam zabíjej:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 diky uz to mam tak sem zvedavej kam se prohrabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 to by me zajimalo jak to muze bejt tezky? hraju to na HARD a pokud pouzivate hlavu tak vite ze se da treba granat hodit za roh nebo ze koseni do hlavy ubira o 80% vice zivotu. chci videt tu tezkost az to budu hrat na medium.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Han dela machry a urcite to hraje s autolockem ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Han dela machry a urcite to hraje s autolockem ;) :lol: on na to nejakej je? ja bych s cheatama fakticky nehral, potom bych mel vycitky svedomi(fakt!). cheaty jen pro zabavu! vam se to mozna zda jako machrovani ale je to tak, vyzkousejte lidi pouzivat rozum a vyuzivat prostredi a vsechno co mate...ne kazdeho nepritele musite zabit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 jezisi "autolock" je, ze stisknes sipku dolu a ono ti to samo zamiri na nejblizsiho nepritele, takze nemusis mirit manualne a zadnej cheat to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojenec Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 on na to nejakej je? ja bych s cheatama fakticky nehral, potom bych mel vycitky svedomi(fakt!). cheaty jen pro zabavu!vam se to mozna zda jako machrovani ale je to tak, vyzkousejte lidi pouzivat rozum a vyuzivat prostredi a vsechno co mate...ne kazdeho nepritele musite zabit... No pokud by byl treba no to votravny hackovani, tak bych ho bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 hele chlapi...10 mise,poslední patro(jsou tam jenom ti nakažení vojáci)co tam mám dělat??když je sejmu tak se objevujou pořád noví...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 nemáte nějakej chyták na hackování dveří atd. Už nevim co dál. Jak mám asi poznat ktery čislo to tam ukazuje když se tam zobrazí na tisícinu sekundy.... Sem ve 4 levelu a už mě to fakt se*e! pls HELP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 asi si to nepochopil.............. těch čísel co se tam zobrazujou na tisícinu sekundy si vubec nevšímej.............ty nejsou duležitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 aha :( tak jak to mam teda dělat... prosim napis jak... už sem z toho zoufalej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 máš tu tabulku rozdělenou na levou a pravou část ..........káždá je stejně velká a hledáš číslo v pravé části , které je i v tom levém řádku je to na řádky.....................takhle nějak to je už jsem to dlouho nehrál , ale je to lehký , musíš pořádně koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 aj :) diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.