freerider Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 ahoj poridil sem si tuhle hru a nak nevim asi sem lama ci co ale vubec se mi nadari otevrit prvni zamceny dvere (maj se nak vyhackovat tzn.seradit naky cislice ci co nevim jak se k nim mam dostat a co delat pak) tak jetli to nekdo hraje tak at mi pls pomuze..dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hejtmi Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 ježišššš........ jo musíš v tý tabulce, která je rozdělená na levou a pravou část , tak v tý pravý najit číslo , které je i v té levé půlce a dveře se otevřou. tohle budeš potřebovat k otvírání dveří po zbytek hry , už mě to docela někdy štve ,ale jinak hra je to dobrá ..........ale teď jsem se zasekl v 8 kole ............furt mě tam zabíjej:cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freerider Posted September 26, 2007 Author Report Share Posted September 26, 2007 diky uz to mam tak sem zvedavej kam se prohrabu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Han Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 to by me zajimalo jak to muze bejt tezky? hraju to na HARD a pokud pouzivate hlavu tak vite ze se da treba granat hodit za roh nebo ze koseni do hlavy ubira o 80% vice zivotu. chci videt tu tezkost az to budu hrat na medium.:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvak01 Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Han dela machry a urcite to hraje s autolockem ;) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Han Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Han dela machry a urcite to hraje s autolockem ;) :lol: on na to nejakej je? ja bych s cheatama fakticky nehral, potom bych mel vycitky svedomi(fakt!). cheaty jen pro zabavu! vam se to mozna zda jako machrovani ale je to tak, vyzkousejte lidi pouzivat rozum a vyuzivat prostredi a vsechno co mate...ne kazdeho nepritele musite zabit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starmen Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 jezisi "autolock" je, ze stisknes sipku dolu a ono ti to samo zamiri na nejblizsiho nepritele, takze nemusis mirit manualne a zadnej cheat to neni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojenec Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 on na to nejakej je? ja bych s cheatama fakticky nehral, potom bych mel vycitky svedomi(fakt!). cheaty jen pro zabavu!vam se to mozna zda jako machrovani ale je to tak, vyzkousejte lidi pouzivat rozum a vyuzivat prostredi a vsechno co mate...ne kazdeho nepritele musite zabit... No pokud by byl treba no to votravny hackovani, tak bych ho bral... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartokar Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 hele chlapi...10 mise,poslední patro(jsou tam jenom ti nakažení vojáci)co tam mám dělat??když je sejmu tak se objevujou pořád noví...dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filc@ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 nemáte nějakej chyták na hackování dveří atd. Už nevim co dál. Jak mám asi poznat ktery čislo to tam ukazuje když se tam zobrazí na tisícinu sekundy.... Sem ve 4 levelu a už mě to fakt se*e! pls HELP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hejtmi Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 asi si to nepochopil.............. těch čísel co se tam zobrazujou na tisícinu sekundy si vubec nevšímej.............ty nejsou duležitý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filc@ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 aha :( tak jak to mam teda dělat... prosim napis jak... už sem z toho zoufalej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hejtmi Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 máš tu tabulku rozdělenou na levou a pravou část ..........káždá je stejně velká a hledáš číslo v pravé části , které je i v tom levém řádku je to na řádky.....................takhle nějak to je už jsem to dlouho nehrál , ale je to lehký , musíš pořádně koukat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filc@ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 aj :) diky moc za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts