tekken90 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 New Sony batteries Pandora-proof As much as we all want to hear that the new PlayStation Portable batteries Sony's dishing out can be converted to Pandora, it can't. Fanjita informs us via the Noobz site that the new Sony PSP batteries are Pandora-proof. Fanjita got his Sony PSP-110 battery (the fat PSP's original batt) recently from Amazon, and it seems Sony's been doing some patching, making it hard to be successfully converted to the ultimate universal PSP unbricker from Noobz and C+D. The homebrew coder says that even flashing an EEPROM image shows lots of errors when using the new battery. So far, dev says that the only difference of this new Sony PSP battery from the older versions is that this was made in Japan, while the older ones were made in China. But the Pandora-proof batteries shouldn't be a problem for the homebrew users. Fanjita suggests that we get new large capacity batteries to use as a regular battery and the just use the original battery that came with the PSP for Pandora. Or we can also use the multi-IPL loader from Booster so our Pandora batteries can also become our primary batteries. He goes on to warn us that we shouldn't buy new Sony PSP batteries if we're intending to convert it to Pandora. Nice guy. For those of you planning to unbrick your PSPs (assuming you still haven't done that or have just had your PSP bricked) using the Pandora, you can familiarize yourself on the how-tos with the easy-to-follow tutorial from FreePlay. //////////////////////////////// no comment sony :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 jj,to jsem rano cetl...a muzu k tomu rict akorat to ze me to je zatim jedno...vzhledem k tomu ze rezervni baterku uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 heh,magori...zbytecnej vyvoj novy baterky bez zadny novinky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 FAKE ... a jeste jednou FAKE (aby to melo aspon 10 znaku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 FAKE ... a jeste jednou FAKE (aby to melo aspon 10 znaku) co to meles? jakej fake? je to z osvedceneho zdroje a je to bohuzel pravda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 a kdo si tak tu baterku asi koupi?:Dted rychle vsichni nakoupi stary baterky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 dobrej tah od Sony aby se jim zvedla prodejnost zatim neprodanych baterii,to soo kujooni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sAintRK Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 sak ale booster vytvoril tu aplikaciu ze mozete jigkick pouzivat ako normal baterku tak naco 2 ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Pandora de s jednou baterkou i teď :dozey:.....ale já mám 2 baterky asi přes rok ..třeba na dlouhý cesty atd se mi osvědčili ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Pandora de s jednou baterkou i teď :dozey:.....ale já mám 2 baterky asi přes rok ..třeba na dlouhý cesty atd se mi osvědčili ;) presne tak.. ja delam DG pres pandoru vzdy jen s jednou baterii.. neni problem ji behem DG obratit zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 omg si soňáci dělaj prdel ne ? stejne myslim ze na to zase vymysli negdo nakej hack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 omg si soňáci dělaj prdel ne ? stejne myslim ze na to zase vymysli negdo nakej hack... ale nebude to hned.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 tjn no ja u PSP Fat asi zustanu n 3,40 pokud mi klekne baterka tak koupim tu novou, a u Slimu asi budu muset cekat na hack, nebo mi nekdo reknete, jak se da zjistit jaka je jaka baterka, rozenej anghlictinař važně nejsu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 pochopitelne..dalo sa to ocakavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Jo to je jasné že něco takového přijde,ale starýh baterek je tolik v oběhu že jim to bude trvat 10 let než to obmění.... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 to je taky pravda, ale náhoda je blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 a da se ta baterie nejak rozeznat od "normalni"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 asi bude mit nake oznaceni nebo aspon vetsi kapacitu...ta stara ma tusim 1,8Ah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Jo to je jasné že něco takového přijde,ale starýh baterek je tolik v oběhu že jim to bude trvat 10 let než to obmění.... :-D pokud to Sony nezacne stahovat jako PSP(fat)uvidime,ale zatim zadny strach,navic v nasich koncinach.....kdyz vidim ne ebay co se uz prodava ke slimu,napr.ten kablik do tv a tady....pomalu o tom v obchodech ani nevedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 a neni to jedno ten kdo uz ma psp fat uz ma service baterku a z te udela pandoru a pak je snad jedno jakou ma baterku a na youtube sem videl za delal pandoru z jine baterky myslim ze to bal 1800mah MAX ale newím to presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Přesně tak... že baterka z PSP Slim nejde hacknout, to nám může bejt šumafuk... stačí si najít kamaráda s FATem a je vyhráno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.