jamail Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Zdravim , existuje nějaký program který umožní volání z PC na mobil ? zkoušel jsem voIP a Skype ale na nic :D nějaký jiný ? Citovat
0 Sunfig Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Co vím tak jsou programy na volání na pevnou linku (zdarma), ale na mobil? Leda placené programy jako je Skype a pár dalších... ;) Citovat
0 *Madridista* Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2011 Třeba Globe7 je dobrý :lol: ale je to spíš na volání do zahraničí .... jinak je spousta programů na placení .... Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2011 Pokud máš Android, tohle neni specializovaný program na volání ale já ho tak občas využívám :). Včetně videochatu https://market.android.com/details?id=com.pas.webcam&feature=search_result Citovat
Otázka
jamail
Zdravim , existuje nějaký program který umožní volání z PC na mobil ? zkoušel jsem voIP a Skype ale na nic :D nějaký jiný ?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.