Meks Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nechapu proc je najednouo takovy problem s online hrani her ktere jsou od EA jako FIFu a NHL chapu vychazi nove aale treba [h=1]Battlefield: Bad Company 2 proc se to deje [/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Po delší době jsem na live a řešim to samí....může te mi někdo říct co se děje? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Možná že EA dělá údržbu serveru, popř. je dolaďuje když vychází za chvilku nhl... , jinak často v úterý jsou údržby serverů Bad Company 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Díky za info...zkoušel jsem medala , fifu a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Už mě teda ty ♥♥♥♥♥♥♥♥i z EA pěkně serou,kurví co můžou a ještě jim nejdou servery...včera večer servery fungovali a ted zas nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 jj, proto ja si koupim od EA pouze Fifu, protoze me to uz taky sere. Ve Fife jsou na h*vno servery a k tomu i jeste engine pro vyhledani soupere. Navic pripojovat se na 5x k FUT taky nic moc. Nehlede na to, ze bratr si nemuze ani znova stahnout Online Pass. Musel si ho prekopirovat, jinak by si na jine konzoly nezahral. Navic jeden kamos se ani nemuze pripojit a koupit Online Pass pro NfS: Hot Poorshit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak vcera jsem si zapl fifu online,- chtělo to online pass tak jsem dal purchase abych se podíval kolik za něj chtějí,a ejhle ukázalo se že nic,tak jsem si ho stáhl a hraju normálně online.... nechápu...předevčírem jsem si aktivoval ten jejich podělane origin...tak nevim jestli to s tim nějak souvisí...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.